Adeli parašė:
labai aciu https://www.facebook.com/IDMfoto/
Cia vilniuje ar kaune? Kokia kaina fotosesijos?
Adeli parašė:
labai aciu https://www.facebook.com/IDMfoto/
Cia vilniuje ar kaune? Kokia kaina fotosesijos?
smlga parašė:
Labas mamytes, prisiduodam. 2017.08.01 00:29 gime sunus Šarūnas. 3560 gr., 53 cm. O buvo taip, 07.31 paryciais prasidejo saremiai nereguliarus. Ryte aprimo, nuvykau…
Sveikinimai!
Zirzė parašė:
As 9 kg ligoninej palikau. Priaugau per nestuma 16.
Labai daznai praleidzia po 2-3 val ?
As net nesupratau, kad vyras po gimdymo kazkuo gali padet, galvojau, kad viska turiu pati padaryt, ir tvarkauspati, ir namie is pradziu beveik viska dariau pati, paskui jau pradejo dazniau keist pampi, tai ipratau, tai db tikrai daznai keicia pampersa, panesioja, ismaudo, o db va bel ligoninej guliu jo salia siuo metu nera, esu issekus, atsijungineju, bet vistiek eini maitini, verkiam mes cia dauguma jauciu ?
melynake24 parašė:
As galvojau kad mano vienintele nemiega per dienas..yra ir mums diegliai ? kartais atrodo niekas nepadeda ?
O is ko sprensziat, kad diegliukai, o ne putimas pilvo? Maniskis irgi zirzaliuoja ziauriai, darau masaziuka, mankstinu bet ji neissibezda. Tai gal ne pilvo putimas tada?
Tomita parašė:
Ar nebus diegliukai? Maniske vakar taip istisai kabejo,vakare biski verke..girdejosi pilve burbuliukai.daviau infacol,snd ramu. Skaiciau kazkur kad jie nesupranta a…
Agata1 parašė:
Gal čia dėl to karščio. Pagalvojau kad jei mane ištisai troškina, gal ir jam reikia atstatinėt skysčius dažniau, kai šitaip dušna. Pas mus namie šiaip visada vėsu v…
As11111 parašė:
Man su pirmu taip buvo tai vargas buvo visa laika su juo buvau papas viskas jam buvo, sis miega daug daugiau pavalgo ir miegatai puikiai suprantu tave, teks varg…
Del bet ko gali buti. Tik man va keista, kai sumaitinu is buteliuko nutraukta pienuka, ismiega po 3-4val. Aisku tai buna kai jau niekas nepadeda, atsisako nuo klykimo mano krutines. Ir siaip atradau, kad neima mano desines krutines, nes jam napatinja ant to sono zysti papuli. Tai kisu po pazastim.
sandaliuke parašė:
Sveikos, pas mus prastos žiniosTyrimai dar ne tokie geri, tai bus 7d antibiotikų kursas, pakartotinai darys tyrimus tik penktadienį... Tai paleis tik pe…
Stiprybes tau. Ir as lb pritariu Senegalo upei. Man dzin butu ir buvo pinigai. As pati susimokejau 240eu. Db svarbiausia yra tavo pacios gera savijauta. Jei tau su vyru yra ramiau, kam tada eit kazkur, ko bijai. Ir viskas bus gerai
Anna Maria parašė:
Soske, baby bjorn, pamperso keitimas, ant peties uzsimetu kad dairytusi ir spyruokliuojam ant kamuolio, panesioju.. Siaip soske duodu kad neisiverktu.. Tada issiduk…
As ir iki men planuoju pasikankinti, paskui i kazkoki rezima ivaziuot
Mergele1 parašė:
Labai daznai praleidzia po 2-3 val ?
O vienkartinai kabo? Nes maniskis visa diena
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai