Egache parašė:
O man canapol kaip tik neblogi ir dar eurovaistinėj 80 vnt buvo už 5 € su centais, o internetinėj dabar išvis tik už 3,21 €. Prieš tai turėjau Maria Comfor…
as uz canapol 40vnt mokejau virs 5 euru
Egache parašė:
O man canapol kaip tik neblogi ir dar eurovaistinėj 80 vnt buvo už 5 € su centais, o internetinėj dabar išvis tik už 3,21 €. Prieš tai turėjau Maria Comfor…
as uz canapol 40vnt mokejau virs 5 euru
Judita.Zv parašė:
as uz canapol 40vnt mokejau virs 5 euru![]()
Va kàtik pirkau eurovaistinėj internetu 3,21 už 80 vnt
Svajoklė27 parašė:
gal mamytes susiduret jus su berimu ant veiduko savo mazyliams, ,,hormoninis"pagal daktare ir joms cia nrml man taip neatrodo, nes jau menuo laiko laikosi db isvis …
Mums irgi taip buvo. Tai gydytoja leido tepti veido kremu, skirtu vaikams, nuo atopinio dermatito ir sausos odos(pirkom vaistineje).. mums labai padejo!
simonaale parašė:
Tai va, ateinu su naujienom![]()
Lidlo ideklai i liemenele, tai sudukas didziausias..2naktis pabundu slapia...nauja…
Aš labai daug įvairių išbandžiau
Tai geriausi yra lansinoh firmos, bet jie brangoki. Philips Aventis labai matosi po rūbais, tai naudoju naktį, bet šiaip neblogi. O dieną dabar naudoju canpol babies, tai jie mažiausiai matosi per rūbus, nes nėra sujungimų. Bet gan maži jie ir naktį jei pasislenka naktiniai gali neuždengt ir prabėgt.
dar turejau tomme tippe, tai jie irgi labai faini pasirode. Bet visgi nepagailėsiu pinigų ant lansinoh firmos įklotukų, nes tikrai geriausi iš visų:))) aišku, tų pigių iš lidlo ir pan: nenaudojau, gal ir tie neblogi:)))
Judita.Zv parašė:
as ir viska valgau, tai gydytioja sake dabar isimt uogas ir vaisius. Ir ziureti.
Man irgi sake nebevalgyt uogų ir vaisių, ypač pirktų prekybos centruose, del visokių chemikalų kuriuos purškia ????♀️
auksellis parašė:
Mamos maitinančios pm? kiek laiko šildykleje gali stovėt pm? Nes pvz as prieš maudynes tarkim pasidarau mišinuka, ir būna stovi jis 30min, ar padarytas, turi būt iš…
2val gali stoveti paruostas
simonaale parašė:
Mano vienos vaikas siandien geras ir mieguistas?![]()
Net idejau termometra i pazastuka. Kolkas tik toki turim![]()
mano sende po daktaru valgo ir miega. Biski pazirze
simonaale parašė:
Mano vienos vaikas siandien geras ir mieguistas?![]()
Net idejau termometra i pazastuka. Kolkas tik toki turim![]()
Mano irgi šià savaitę tfu tfu tfu toks ramus. Sekmadieni visa pramiegojo praktiskai, ir siandien toks labiau mieguistas. Cia oras gal sakau, Bijau prisikalbet? Gal pilvukui geriau, tai ir ramesni jie
Agata1 parašė:
Mano irgi šià savaitę tfu tfu tfu toks ramus. Sekmadieni visa pramiegojo praktiskai, ir siandien toks labiau mieguistas. Cia oras gal sakau, Bijau prisikalbet? Gal …
Nu tikiuosi...bet finale prisikalbejau
kaip dave cia koncerta apie pusvalandi, tai tik papukas sutramde
Siaio manau jo, nuo lasiuku tikrai ramiai ir nuotaika vaiko gera. Nubunda nebeklykdamas, netbir dienos metu. O jei verkia, tai greit nuraminu, iskart mankstele darom
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai