ellija123 parašė:
mūsu pirmas didesnis pirkinukas ??
Sveikinu su didziausiu pirkiniu !!!
ellija123 parašė:
Sveikinu su didziausiu pirkiniu !!!
Camille parašė:
Sveikutės!jau gal ir buvo tokia tema, bet - ar jūs geriat kavą? Ir jei taip, kiek puodelių išgeriat?
Aš tai vis negaliu atsisakyti ir išgeriu 1-2 puodelius.. …
Geriu ir as kava, 2 puodelius..nejauciu nieko blogo.ir labai norisi kavos?
Camille parašė:
Sveikutės!jau gal ir buvo tokia tema, bet - ar jūs geriat kavą? Ir jei taip, kiek puodelių išgeriat?
Aš tai vis negaliu atsisakyti ir išgeriu 1-2 puodelius.. …
Aš irgi išgeriu 1-2. Dažniau du??? man tik gydytoja sakė juodos negert, su pienuku geriau
Labas rytas
nuo pusę 4 nemiegojau, nes leliukas taip vartėsi pilve, kad negalėjau net užmigt
smagiausia nemiga gyvenime turbūt
Mano kolegė paskutinius du mėnesius iki gymdymo ir nemiegojo ištisai dėl judesių ir šokių pilve
nerealu. Dar vakar pavyko pirmą kart nufilmuot kaip pilve išlenda guzas , matyt ranka ar koja jo, tai tooooks nerealus jausmas..... sunku net patikėt, kad ten viduj kažkas tango šoka
Visom gražios dienos pilnos saulės!!
Sveikutes,o as vakar buvau ligoninej susitikime Su midwife. Sudarem planeli mazdaug gimdymo. Sake turiu dideliu sansu gimdyt naturaliai,nes pirmas gimdymas buvo naturalus,tai zodziu jeigu vel pernesiosiu,tai des ziedeli kas prasidetu gimdymas,nes skatinamuju nebegales duoti,nes apturejau Ana Karta skubuji cezario pjuvi. Bet nuramino,tai kad yra didelis sansas,naturaliai pagindyti,nes nu taip nenoriu as to cezario pjuvio. Labai nemalonus dalykas. Taigi turiu vilties
KarolinaVA parašė:
O man šita savaitė labai kažkokia sunki buvo, pilvukas toks sunkus buvo, visur nemalonu buvo, maudė taip, buvo toks jausmas lyg leliukas keistų padėtį na ir antra d…
Gali pakeisti padeti, vakar viena pagulde i ligonine nes nejaute dvi dienas judesiu, bet snd paziurejo gine ekoskopu tai sake vaikas pakeite padeti, del to ir nejaute, snd gydytoja isleido namo. Jai buvo 29sav. Gal nera ko nerimauti
Daina85 parašė:
Olandijoje taip pat duoda daug nemokamai nereikia nieko pirkt kad gautum uzpildai anketa ir kita sav pasiemi as jau 4 anketas uzpildziau jau viena gavau
Kur cia pildet?
ugne0308 parašė:
Kur cia pildet?![]()
ugne0308 parašė:
Kur cia pildet?![]()
www.gratisvoorbabys.nl/babydozen.html
Cia yra visas sarasas kur galite uzpildyti
ellija123 parašė:
Gražuuuus:))) aš apie šitą irgi galvoju
patenkinta?
simona mama parašė:
Aciukasjus jau uzpildet?
![]()
Dar ne, bet planuoju... aš viską čia vėliau negu vokiečiai darau... į geburtsvorbereitungs kursus užsirašyti pavėlavau...Hebamme susiradau ir tik šią savaitę, tai jin jau buvo nelabai patenkinta, ko aš taip ilgai laukiau... ? varčiaus, kad užsienietė ir nieko nžnau kaip čia kas vyksta..??
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai