Coda parašė:
Aš didelius ėmiau i vonelę ,nes nepirksiu jokiu gultuku ?
Apsvieskite mane prasau, jau nepirma karta girdziu : desiu i vonele... tipo taip paprastai, vandens pripili ir idedi ta vystikliuka? Kam??? ??
Coda parašė:
Aš didelius ėmiau i vonelę ,nes nepirksiu jokiu gultuku ?
Apsvieskite mane prasau, jau nepirma karta girdziu : desiu i vonele... tipo taip paprastai, vandens pripili ir idedi ta vystikliuka? Kam??? ??
lauriuuuxxx parašė:
Kur pirkote ir kiek mokėjote??
Vokietijoje 229€ sumokejau
simona mama parašė:
Vokietijoje 229€ sumokejau
Toys R rus zaislu parduotuvei pirkau
Gabushka parašė:
Taip kad minksciau butu tai priklodavau vistikliuku ir pati leliuka per pirmas maudynes isukdavau i vystikla ir pamazu imerkdavau i vandeni,kad neisigastu ir paskui po biskuti isviniodavau, nes jei taip staigiai ikisi i vandeni gali labai isigasti ir paskui bijos mauditis.
lelis parašė:
Taip kad minksciau butu tai priklodavau vistikliuku ir pati leliuka per pirmas maudynes isukdavau i vystikla ir pamazu imerkdavau i vandeni,kad neisigastu ir paskui…
Aha...??
Wau.. aciu uz info.. kiek daug dar man mokytis ...??
Bet tai cia gera ideja neisgasdint leliuko, kad soko nebutu...?
Reikia pasidomet placiau apie maudynes..
Pirmas leliukas, taip norisi kad niekas nebutu prisvile, bet jauciu taip nebus.. mokinsimes is klaidu..
simona mama parašė:
Jo jo is toys R rus nauja dar akcijite buvo Sumokejau 230€'labai tokiu spalvu norejau juodai balta tai vien tas buvo ir pigiausias .Nuskilo man ir plius…
Tai pigiai isejo.as ir tureciau kita men pirkt..ziuresiu bet as noriu sviesaus irgi su automobiline kedute bet kuri nuziurejau 400kainuoja tai daugoka
nu kaip nors.
simona mama parašė:
Va va geriau nepratinti prie tu tzcio bed del viso pikto nupirksiu.jei jau labai mums cia prireiks .
![]()
![]()
As tikiuosi,kad Siam maziui irgi nepatiks tutis
pirmagimiui patikdavo,bet 10-ties men jau nebedaviau jam,IR kazkaip jis net nereikalavo. Tai neturejom problemu atpratinti
o kitos mamytes tikrai turi vargo atpratinti,oho kokios serenados vyksta ?
Gabushka parašė:
As vakar susipirkau is FB puslapio "Pilna spintute" flaneles vystikliukus, merliukus ir pledukas su pagalvele..???
norejau paklaust kaip merliukai susiuti ar viengubi ar dvigubi ?
mireeeta parašė:
norejau paklaust kaip merliukai susiuti ar viengubi ar dvigubi ?
kiek žiūrėjau gyvai tai būna iš tos storesnės marlės ir viengubi.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai