avietuke parašė:
nu va vadinasi pas visus bus vienodai![]()
Slykstus oras.. ? vakar geras buvo ☺ nereikia cia to sniego slapio .. ? planavau nuvykti iki ikejos siandien, bet nedrysau temptis vaiko.. Vel namie kampus trynt ..?
avietuke parašė:
nu va vadinasi pas visus bus vienodai![]()
Slykstus oras.. ? vakar geras buvo ☺ nereikia cia to sniego slapio .. ? planavau nuvykti iki ikejos siandien, bet nedrysau temptis vaiko.. Vel namie kampus trynt ..?
Orxideja9891 parašė:
Na nekas.. kazkaip neisivaizduoju kai sako detis ta kauke veidui.. visa diena su ja tampytis vos ne.. o ji saugo 40min.. pasiskynkit avieciu stiebu uzsiplykykit pag…
Dar karstu bulviu virtu su lupena dekit ant kaklo. Ivyniot i salikeli ir vaiksciot kuo ilgiau. Man labai puikiai nuima gerkles skausma
danaula parašė:
O as kulniuosiu i vaistine...
Galva kvadratine, gerkle visa niezti , nosis istinus bet temp nera...
Man kai laikiausi, tai buvo sinusitas, bet ir su temperatura, tai labai padejo Gelomyrtol forte, taciau didziausia efekta dave nosies praplovimas, naudoju tam klizma
tai tada pamenu kai praploviau, pasisalino tokie net kaip puliai is nosies, tiksliau is sinusu greiciausiai, tai net akyse sviesiau pasidare, iskart skausmas atsileido.. Tai ir dabar jei tik sloga lyg pradeda imti prasiplaunu taip nosi su drungnu vos vos pasudytu vandeniu ir slogos kaip nebuta
Jilita parašė:
O nuo kada galima duoti kramtuką?![]()
Dažniausiai rekomenduojama nuo 3mėn ?
avietuke parašė:
pas mus snigo rytekai vežiau vaikų žvaigzdes į mokyklą 7 valandą, o dbr lyja
![]()
Nu Jūs, šaunuolė, kad taip anksti pajėgiat ? Man vakar vyras užsiminė, kad nusimato komandiruotė, tai aš jau ir galvoju tai kaip čia su vyresniuoju reiks daryt, nes vyro pareiga vežiot ?
toressa parašė:
Man kai laikiausi, tai buvo sinusitas, bet ir su temperatura, tai labai padejo Gelomyrtol forte, taciau didziausia efekta dave nosies praplovimas, naudoju tam klizm…
Man gelomyrtol pats geriausias vaistas nuo slogos, lasiuku naudot negaliu. Bet ten info lapely parasyta kad del nestumo zindymo tartis su gydytojais,bet pasiskaiciau forumuose kad daug kam leidzia juos gert tai jau ir as tabletyte sia prarijau tai nors kviepuot galiu
Orxideja9891 parašė:
Slykstus oras.. ? vakar geras buvo ☺ nereikia cia to sniego slapio .. ? planavau nuvykti iki ikejos siandien, bet nedrysau temptis vaiko.. Vel namie kampus trynt ..…
O mums va reiks i poliklinika. Tai va as pradejau ruostis o vaika pradesiu 4 ruost
Kristinamm parašė:
Nu Jūs, šaunuolė, kad taip anksti pajėgiat ? Man vakar vyras užsiminė, kad nusimato komandiruotė, tai aš jau ir galvoju tai kaip čia su vyresniuoju reiks daryt, nes…
Oi ir man kančia kai vyras i komandiruote isvyksta. Ir reik dičkiuke i mokykla ir burelius vežti?, o mažiukė jei neišpuola miegelis, tai žviegia visa kelia iki pamėlynavimo? Uff sunkoka dar ...
jurgitele32 parašė:
O mums va reiks i poliklinika. Tai va as pradejau ruostis o vaika pradesiu 4 ruost
Na as buvau nusiteikus jau.. bet va pediatre susirgo.. parasysit kaip sekesi
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai