Eelli parašė:
Aš tai niekaip nesuprantu kaip manoji naktį 7h išbūna nevalgius, nes dienos metu galėtų kas pusvalandį valgyt ?
Oj kaip as laukiu tokios sventes,kad vaikas bent dali tokio laiko ismiegotu...
ech
maniskiui valgyt reik kas 2-3 h
Eelli parašė:
Aš tai niekaip nesuprantu kaip manoji naktį 7h išbūna nevalgius, nes dienos metu galėtų kas pusvalandį valgyt ?
Oj kaip as laukiu tokios sventes,kad vaikas bent dali tokio laiko ismiegotu...
ech
maniskiui valgyt reik kas 2-3 h
Eelli parašė:
Tai su jūsų mergaite viskas liuks-skaitau knygą apie dienotvarkę vaiko,tai taip ir turi būti,dieną suvalgo didžiąją normos dalį,mažai miega,o naktį nebūna alkana,bet nori miego
..aš vis bandau į tą dienotvarkę įstatyti,šokinėčiau iš laimės jeigu miegotų naktim
Eelli parašė:
Svajone butu 7 valandos miegojimo. Musu rekordas 5.5 val. Siaip jau virs menesio uzmiega 9 vakaro. Plius minus 15 minuciu. Bet nuo kokiu 3 kas pusantros valandos keliasi. Guodziuosi bent kad pati uzmiega, nereikia nei supimu, nei lopsiniu
. Tiesa, miega musu lovoj ir butinai salia turiu gulet. Lovyte kaip koks didziausias priesas, net diena negaliu trumpam paguldyt..na bet reikes kai iminga bandyt perkelt, kasnakt planuoju, bet taip bijau prizadint kad kievienakart galvoju - ai kita diena
Geras straipsnis!
ech,reiktu anytai ir mamai nusiust
Ieva.Z parašė:
Geras straipsnis!ech,reiktu anytai ir mamai nusiust
![]()
Va man ir patiko jis
o as vyrui paskaityaiu kai gryš
svajonese parašė:
Na va vyras parveze LINEX BABY,o kaip man juos kazin suduot,maitinu krutim ?
O jie kokie: skysti,miltelai,tabletes? Gydytoja sake kokia doze duoti?
Labiausiai patiko 4 punktas: "Beje, prisiminkite, ką patys veikėte tas kelias valandas? Turbūt gurkšnojote arbatą ir užkandžiavote, nors jums svorio padvigubinti nereikia."
Idomu, anyta labai isizeistu, jei sita strapsni nusiusciau?
Ieva.Z parašė:
O jie kokie: skysti,miltelai,tabletes? Gydytoja sake kokia doze duoti?
6 lasiukai y diena taip kaip pakuotej parasyta skysti aliejiniai,
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai