Tinyte parašė:
Man irgi palengvejo, kad taip ramiai sureagavo. Mamoms gi dar labiau skauda nei vaikuciams ?priaugo 700g ir 2.5cm paaugo. Tai dabar 6kg ir 60 cm. Dukryte gime mazu…
Dideles ir esat
Tinyte parašė:
Man irgi palengvejo, kad taip ramiai sureagavo. Mamoms gi dar labiau skauda nei vaikuciams ?priaugo 700g ir 2.5cm paaugo. Tai dabar 6kg ir 60 cm. Dukryte gime mazu…
Dideles ir esat
Ieva.Z parašė:
Dideles ir esat![]()
Na kol kas svoris palyginus auga neblogai. ?
Tinyte parašė:
Mes 3 menesiu buvom 58,5 cm ir sverem 5,9. Bet musu panele gime 50 cm ir svere 3,8 ? tai dabar idomu kiek bus ?
Deja sikart po skiepo sukilo temperatura, lelyte labai dejuoja, verkia. Ji visai neverksniuke siaip, tai man stresas, nes taip pirmakart per 4 men. Ant ranku nesileidzia paimt is karto verkia, gal tos vietos suskaust, kur dure.O sakykit kas naudojot viburcol zvakute, kaip jus ja istumiat?jos man tokios dideles, gydytoja patare trecdali bandyt, bet as sugebejo vos dvi mazytes dalelytes istumt, lelyte ir tai reke ne savu balsu. Bet dabar uzmigo
inutelia parašė:
Mes 3 menesiu buvom 58,5 cm ir sverem 5,9. Bet musu panele gime 50 cm ir svere 3,8 ? tai dabar idomu kiek bus ?
Na musiske gime 3 sav anksciau, uztai tokia mazyte ?
Tinyte parašė:
Deja sikart po skiepo sukilo temperatura, lelyte labai dejuoja, verkia. Ji visai neverksniuke siaip, tai man stresas, nes taip pirmakart per 4 men. O sakykit kas na…
Dedu visą, bet maniškė nereguoja... Verkia nes skauda skiepo dūrius... Vaje vaje, 9d ir manąją skiepys, baisu pagalvot... Ir taip su pilvu vargstam.. o po skiepo bus baisu ...
Eelli parašė:
Dedu visą, bet maniškė nereguoja... Verkia nes skauda skiepo dūrius... Vaje vaje, 9d ir manąją skiepys, baisu pagalvot... Ir taip su pilvu vargstam.. o po skiepo bu…
Taip negera matyt toki savo vaika, o vakar ir siandien ryte tokia gerute buvo, linksmute. Oj tie skiepai...
Eelli parašė:
Dedu visą, bet maniškė nereguoja... Verkia nes skauda skiepo dūrius... Vaje vaje, 9d ir manąją skiepys, baisu pagalvot... Ir taip su pilvu vargstam.. o po skiepo bu…
Negereja jusu pilvuko skausmai? Nes as jau susipainiojau ar manajam pilveli skauda ar dantys! ?
Eelli parašė:
Pilviukas nepraeina mazylei?
mes pas gydytoja einam penktadieni. Mums bus 3 men ir 3 sav,tai dar nesiskiepysim,tik taip TA praeisim. Siuntimu reiks paprasyt... virskinimo bedeliu kazkokiu turim
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai