Jolika1 parašė:
Mamytes, ar duodat savo vaikuciui kokias arbateles? Gydytojai kaip ir neleidzia nei vandens nei arbateles. Bet man labai del to keista
Nieko apart mano pienelio pupa negauna
Jolika1 parašė:
Mamytes, ar duodat savo vaikuciui kokias arbateles? Gydytojai kaip ir neleidzia nei vandens nei arbateles. Bet man labai del to keista
Nieko apart mano pienelio pupa negauna
Jolika1 parašė:
As nieko neduodu,tik savo pienelio
Ieva.Z parašė:
As nieko neduodu,tik savo pienelio![]()
Bet as maitinu misinuku, todel ir klausiu. Nes kai misinuku maitinama, tai kaip ir butina vandenuko ar arbateles duoti.
Jolika1 parašė:
Bet as maitinu misinuku, todel ir klausiu. Nes kai misinuku maitinama, tai kaip ir butina vandenuko ar arbateles duoti.
Tiksliai negaliu atsakyt,bet lyg maitinant misinuku anksciau ir primaitinima rekomenduoja... cia aisku nuo vaiko,jo svorio ir ugio augimu priklauso. Galiu but neteisi,nenoriu suklaidint. Cia gal geriau atsakys misineliais maitinancios
nepykit jei nusikalbejau
inutelia parašė:
Gal jau kas buvot 4 menesiu vizitui pas gydytoja? Kaip su skiepukais reikalai? Du jei neklystu gaus, ksip pernese kleckiukai? ?
Siandien mes po skiepu ?kaip kazkuri ir rase, tai tie patys skiepai kaip ir 2men. Tuomet mums nebuvo jokios reakcijos, tikiuosi ir sikart nebus.Ejom ir i kiema, planuojam ir siandien eiti kai toks geras oras. Gydytoja sake kad galima. Panelyte atlaike didvyriskai- po pirmo dar juokesi, o po antro jau verke bet gal kokia minute.
Tinyte parašė:
Siandien mes po skiepu ?kaip kazkuri ir rase, tai tie patys skiepai kaip ir 2men. Tuomet mums nebuvo jokios reakcijos, tikiuosi ir sikart nebus.Ejom ir i kiema, pla…
Ot saunuole!
virgabb parašė:
O kiek skiest? Kodel jus inhaliavotes? Mums tai bronhitas. Nepraeina kosulys. Kitas klausimas, ar vedet i lauka? Snd toks geras oras, noretusi iseit is tu namu. Tik…
As ilasinu 14 lasiuku ir skiedziu jau tada iki kur nurodytas maximumas kiek reik skyscio pilti. Koseja mergina, vyresne dukra is darzelio kazkoki virusa parsinese, tai dabar bandom kazmaip issigydyt, nes menesio laiko buvo pagulde i ligonine del bronhiolito, tai baisu kad vel nepasikartotu. O i lauka kol temperaturos nera tai as vedu. Ir bunam gana ilgai, koks 3- 4 val per diena .
Tinyte parašė:
Siandien mes po skiepu ?kaip kazkuri ir rase, tai tie patys skiepai kaip ir 2men. Tuomet mums nebuvo jokios reakcijos, tikiuosi ir sikart nebus.Ejom ir i kiema, pla…
Oi kaip smagu, kad taip atlaike ? mum pirma karta irgi ramiai praejo ir as tikiuosi, kad bus taip pat ir si karta ? o kiek pavyko paaugti?
inutelia parašė:
Oi kaip smagu, kad taip atlaike ? mum pirma karta irgi ramiai praejo ir as tikiuosi, kad bus taip pat ir si karta ? o kiek pavyko paaugti?
Man irgi palengvejo, kad taip ramiai sureagavo. Mamoms gi dar labiau skauda nei vaikuciams ?priaugo 700g ir 2.5cm paaugo. Tai dabar 6kg ir 60 cm. Dukryte gime mazute, tik 2700. Tai mes cia jau dideles jauciames ?
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai