Ana Viktoria parašė:
Koks straipsnisLengva pasakyti, bet sunku padaryti... kai vaikas naktį keliasi ne po kartą, tai neprilakstytsi į kitą kambarį..
Mano vaikas turi atskira kambari ir jame nuo gimimo miega. Taip, pirmus menesius buvo vargas, kai tekdavo eit pas ji zindyt, bet uztat nuo 4 men pradejo po visa nakti vaikas ismiegot. Tie kartai is pat pradziu buvo reti, bet dabar galiu sakyt, kad siandien yra pavienes naktys, kai vaikas keliasi daznai. O tas daznai buna 1-2 kartus, kai dantys dygsta ir tai tai buvo tik keleta naktu. As negirdziu jo mikro judesiu, kai jis verciasi ant sono, moka pats prabudes tokiais atvejais uzmigti. Nera problemos rytais, nes jis savo kambario nebijo, sedi lovytej ir zaidzia.
As turejau vizija, ko as noriu, kokios turi buti musu naktys ir butent su tokiu metodu man tai pavyko pasiekti. Galbut skamba per ziauriai, kad vaika i kita kambari isnesu, bet as norejau pasilikti sau galimybe kazkiek issimiegoti, o ir vaika pripratinti prie savo lovos ir miegojimo joje.
Kiek veliau kalbejau su draugemis, tai jos rekomendavo vaiko lovyte savo kambaryje laikyti max iki 6 men, nes paskui labai sunku vaika pripratinti miegoti kitam kambaryje.
Tai tokia mano patirtis. Zinau, kad su antru tikriausiai taip nebus, nes nebus galimybiu jam suteikti atskira kambari.