Drugelisxx parašė:
Pasidare idomu kas tie PT principaipasiskaiciau... tik db iskilo klausimas. Jeigu vaikas ant tiek prisirises prie manes, kad negaliu niekam palikti (isskyrus tet…
O ir mum aktualu,nes niekas net negali paimt ne tik kad palikti.
Drugelisxx parašė:
Pasidare idomu kas tie PT principaipasiskaiciau... tik db iskilo klausimas. Jeigu vaikas ant tiek prisirises prie manes, kad negaliu niekam palikti (isskyrus tet…
meilybes parašė:
Mūsų daugiau tokių
Drugelisxx parašė:
Ir pas mus tas pats, pastaruoju metu situacija labai pagerėjo, nes jau gali paimti močiutė ir mano sesė, su močiute gal net pasiliktų, bet nerizikuojam. Aš manau, kad kai kurie prieraišumo etapą išgyvena stipriau ir tiek, mano dukrytė nuo gimimo jautresnė, bet dabar sulig kiekviena diena keičiasi ir nebėra jau tokia jautruolė
meilybes parašė:
Manau normalu cia, o norint kad daugiau draugautu su kitais, tai reik pratint..
pas mus jei labai geros nuotaikos tai gali ir paimt ir palikt (tik su seneliais) trumpam, o siaip 95% visad reik laiko apsiprasti net prie seneliu buna, ir poto jau gali paimti ant ranku bet ir nevisada nori, kartais daugiau pabuna, kartais trumpiau irzliau... na juk jie turi savo nuotaika savo norus, vaikas neturi noret visad ant kitu ranku but ar pan...
Memm parašė:
Aš saviškį galiu palikt drąsiai su tėčiu ir savo mama, kitiems leidžiasi ant rankų, bet taip pradžioj apsipratint reikia, o vyro mamos ne iš tolo nemėgsta, ji jo ne…
Musiskis tai visiskas balabaika kas norit tas imkit ka norit ta darykit tik prie reciau matomu zmoniu labai geras ir ramus buna, o va jau kokia savaite nenori, kad su vyru iseitume ir jo nepasiimtume.
ssimon parašė:
Sakykit mamos ar kas jau duodat karvės pienelio gerti?
Taip jau atsitiko, kad po ilgo ir sėkmingo maitinimo šiandien pat turiu imti jį ir…
Gryno pieno tai ne, bet į košės kartais įpilti.
ssimon parašė:
Sakykit mamos ar kas jau duodat karvės pienelio gerti?
Taip jau atsitiko, kad po ilgo ir sėkmingo maitinimo šiandien pat turiu imti jį ir…
Nenusiteikit kosmarui del naktinio maitinimo nutraukimo. Ir jusu vietoj nebeduociau jau nieko nakti, jei mp nutraukti turit. Kam pratinti prie kazko naujo, o po metu vel stresuoti del atpratinimo?
As sunu nebemaitinu naktimis jau beveik savaite. Ir viskas ok - ir abu geriau ismiegame (savose lovose), o sianakt tik 1 karta kelesi! 😱😁 kai taip iprastai kas pora val kelesi visus metus...
O atpratinau paprastai: vakare koses pavalgo, tada pries einant miegoti dar mp, o poto jau nesioju ant ranku, supuoju ir uzmiega. Muzika visada miego metu groja, turim savo playlist
pirma nakti kelesi gal 5 kartus, nesioti su muzika teko iki valandos laiko, kelis kartus verke. Bet raminau, nesiojau,buciavau, vis kartojau koks jis saunuolis, kaip myliu ir pan. Ir nuo antros nakties jokiu asaru. Prabunda ~3 kartus, bet tik paimi ant ranku, ir isitaiso gulom
10 min, ir miega
vileva parašė:
Nenusiteikit kosmarui del naktinio maitinimo nutraukimo. Ir jusu vietoj nebeduociau jau nieko nakti, jei mp nutraukti turit. Kam pratinti prie kazko naujo, o po met…
Pasirodo be reikalo stresavau dėl tű naktų, nes va, jau dvi naktys be mp, ir nieko, pirmą naktį sudėtingiau, kėlėsi labai dažnai, bet, kaip ir Jūs nešiojau, raminau, ir užmigdavo.
O šianakt stebuklas, kėlèsi tik 1 kartą, naktį net tikrinau ar kvėpuoja
Bet va, kita bėda, negeria nei mišinuko, nei paprasto pieno. Nežinau, man atrodo, kad kažkurio vistiek dar reiktų dienos metu.
Antras vaikas, bet su pirmu tokios patirties nebuvo, tai esu pasimetusi 😑
Bandysiu dar kitokio mišinėlio pirkti, nes dabar spjauna vos paragauja.
Mamytės, gal patarsit. Dukra visai nenori sėdėt maitinimo kėdutėj. Jei pasodinu, sukiojasi, verkšnoja - maistas visai nerūpi. Jei pasodinu ir padedu žaislų, tada jau geriau, bet ir tik tol, kol žaidžia. Tai mūsų visi valgymai baigiasi virtuvėj ant grindų su krūva žaislų. Man pačiai taip nepatinka - juk nemokau pačios valgyt, šaukštą imt, kabint košę, dėt į burną. Bijau, kad įpras ir taip bus - ji bėgioja, o aš iš paskos su šaukštu. Gal pasidalinsit patirtimi ar patarimais? Ar bent jau nuraminsit
Ačiū!
ssimon parašė:
Pasirodo be reikalo stresavau dėl tű naktų, nes va, jau dvi naktys be mp, ir nieko, pirmą naktį sudėtingiau, kėlėsi labai dažnai, bet, kaip ir Jūs nešiojau, raminau…
O diena gauna mp? Dukra atsisake mp nuo 14 men, nepradejau duoti jokiu kitu pienu ar misiniu. Ir dabar neplanuoju
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai