Sesė ilgakasė parašė:
Ačiū![]()
Va šitas begemotas irgi reaguoja į garsus
O šiaip mano dukrytė išmoko ploti kai paleidau dainą iš youtube, pagavo tą pačią minutę
Sesė ilgakasė parašė:
Ačiū![]()
Va šitas begemotas irgi reaguoja į garsus
O šiaip mano dukrytė išmoko ploti kai paleidau dainą iš youtube, pagavo tą pačią minutę
Šian mūsų pirmasis gimtadienis
Ta proga gavo skiepa vaikas ir matavomes tai dabar 79cm ir 12kg, per du mėn paaugo 2cm ir 500g, vis grakstejam
gavom siuntimus pas okulista ir kardiologas, dėl mp nutraukimo tai gyd sakė jau drąsiai galima palikt be pieno ir pakaitalų nereikia, nes vaikas viską valgo, išskyrus pieno produktus, tai mėginsime dabar vakarinius mp nutraukt, o tada rytinius
Memm parašė:
Šian mūsų pirmasis gimtadienis![]()
Ta proga gavo skiepa vaikas ir matavomes tai dabar 79cm ir 12kg, per du mėn paaugo…
Sveikinimai
Birute.St. parašė:
Sveikinimai![]()
Aciu
Birute.St. parašė:
Reaguoja į barškutį (į tą orandžinį) ir į plojimą. Nors šiaip jis į visokį triukšmą sureaguoja, bet mes iškart rodėm, kad reikia ploti.
Maniskis toki ir gavo per kaledas.labai patinka lakstyt su barskuciu ir barskint prie jo
Memm parašė:
Ta proga gavo skiepa vaikas ir matavomes tai dabar 79cm ir 12kg, per du mėn paaugo…
Sveikinimai
Ana Viktoria parašė:
Va šitas begemotas irgi reaguoja į garsusO šiaip mano dukrytė išmoko ploti kai paleidau dainą iš youtube, pagavo tą pačią minutę
![]()
O kokia ta daina?
Memm parašė:
O nakti nebevalgo? Tai is vis pries nakti nieko nebeduosit?
rasa n parašė:
O nakti nebevalgo? Tai is vis pries nakti nieko nebeduosit?
Naktį jis nuo 1,5men nevalgo
O dabar gauna koses ir po maždaug 30min eina miegot ir MP dar patraukia, tai gaus koses ir jei labai atsigert norės tai vandens ar arbatos siulysiu
Memm parašė:
Naktį jis nuo 1,5men nevalgo![]()
O dabar gauna koses ir po maždaug 30min eina miegot ir MP dar patraukia, tai gaus …
O kuriuo metu tada kose duodat? Jr ar vistiek tada 3 kartus valgyt gaus ar 4 ?
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai