chrisjur parašė:
Aaaaa.. niu, tada nežinau
chrisjur parašė:
Aaaaa.. niu, tada nežinau
jolaaani parašė:
Gyvenu uk ir čia taip pat sako yra pardej nuo įvairaus amziaus taip ir pradėti nuo parduotuviniu....
Tai kita maitinimo kultūra ten ir tiek. Nedaro tragedijos dėl pirktinių tyrelių
mes truputį kas-ir myžt myžt-oi, negalima, oi, negerai. Ten į viską, matyt, šalčiau reaguoja
nematini krūtimi-nu ir kur bėda? Nėr bėdos. Nori-pradėk nuo bulvės, nori-nuo banano. Nu ir kur tragedija?
jaučiu ir į žalią kakį ten filosofiškai reaguoja, jei vaikas gyvenimu patenkintas, o mes čia į panikas kartais puolam
amiunte parašė:
Tai kita maitinimo kultūra ten ir tiek. Nedaro tragedijos dėl pirktinių tyreliųmes truputį kas-ir myžt myžt-oi, negalima, oi, negerai. Ten į viską, matyt, šalči…
Man tai bent jau dzin kas kada pradeda savo vaiko ziuriu,bet kartais patariu bet nekisu savo nuomones...bet sakoma pradet nuo 1 daezoves pazet ar neisbere nera alergijos poto pridedi kita darzove o pvz duosi is kart tyrete o ten visko primaisyta ir pvz isbere tai is kur zinot nuo kurios darzoves ar vaisiaus...p.s niekada neziurejai pardei i tyreles tai nzn gal buna ir po viena darzove 😀 jai ka nesmerkit 😀
amiunte parašė:
Tai kita maitinimo kultūra ten ir tiek. Nedaro tragedijos dėl pirktinių tyreliųmes truputį kas-ir myžt myžt-oi, negalima, oi, negerai. Ten į viską, matyt, šalči…
Čia kaip mano giminaičiai vis nori tą vaiką aprengti kai +27, biški vėjas. Vaikas vežime guli, tai akys išpūstos, kodėl be kepurės, aprenk šilčiau ir panašiai... Aš į miestą bijau vaiką tik su bodžiu išsivežti per šituos karščius... Nes kiek pažiūriu, mamytės uždariusios tas būdas, apmuturiavusios vaikus su šiltais adijalais ir kepurėm, o aš norėčiau tik su pampersu palikt, bet paskiau pradės mėtyti komentarus iš pašonės, tai palieku su bodžiu, kad ramiau pasivaikščios galėčiau
Vitalija.E parašė:
Čia kaip mano giminaičiai vis nori tą vaiką aprengti kai +27, biški vėjas. Vaikas vežime guli, tai akys išpūstos, kodėl be kepurės, aprenk šilčiau ir panašiai... Aš…
Mes tik po pampiu ir mum dzin 😁😎 aisku girdis replikos bet tegu kalba 🤣😁 va buvom pasitikrit pas gydytoja tai laukiamajam vien ir jauciu zmoniu zvilgsnius o kai kurie ir replikas " vaika susaldyt nori", " toks mazytis o va kaip nesioja, ji dar tik vystyt" su pirmu reaguodavau o dabar dzin 🤣 jei kyla klausimu, neaiskimu, noriu patarimu tai ieskau, klausiu, domiuos. Bet pati niekad nekisu kitom mamom ir tuo labiau nereplikuoju netoli sedint. Mintyse gali galvot ka nori nu bet kam apsneket girdint 😭😮
Vitalija.E parašė:
Čia kaip mano giminaičiai vis nori tą vaiką aprengti kai +27, biški vėjas. Vaikas vežime guli, tai akys išpūstos, kodėl be kepurės, aprenk šilčiau ir panašiai... Aš…
Aga as irgi sita pastebejau kad mamos apmuturiuoja tuos savo kleckus😱 as kai prasilenkiu parke su kitom mamytem pastebiu kaip nuziuri mank vaika kad pusplikis😀 tik su pampiu ir bodziu
as jauciuosi duobej, ner ramybes, vis kazkas nerima kelia, tai gimus miegodavo nevalgydavo, svoris krito, tai zalias kakis, tai jau menesi kaip miega max 30 min kiekvieno miegelio, o db dar jau gera savaite visa irzli ir pikta pupa, viska ka bedaryciau buna gerai max minutei, po to pradeda tampytis, riestis, verksnoti...as belekokia pavargus jauciuos, ant tiek kad rytais net noriu nebeatsikelti
verkiu kiekviena diena nuo nuovargio, nes nebezinau jau kaip ir tvarkytis su jos pykciais, fizinis nuovargis irgi nezmoniskas, visa kuna skauda nuo nesiojimo
giliuke17 parašė:
as jauciuosi duobej, ner ramybes, vis kazkas nerima kelia, tai gimus miegodavo nevalgydavo, svoris krito, tai zalias kakis, tai jau menesi kaip miega max 30 min kie…
Ooo kaip as jus suprantu...pas mus panasi situacija. Lelius piktas, atrodo ir taip aplink ponaiti sokineji kaip klounas, o jam vis netinka. Apie poilsi galima pamirsti
giliuke17 parašė:
as jauciuosi duobej, ner ramybes, vis kazkas nerima kelia, tai gimus miegodavo nevalgydavo, svoris krito, tai zalias kakis, tai jau menesi kaip miega max 30 min kie…
O pagalbos negalit kazko paprasyt?
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai