snow_white parašė:
sveikos,mamytesretai cia lankausi,tik paskaitineju karts nuo karto, nespeju isitraukt i diskusijas
kas esat nusitraukinejusios pieneli? man reik rytoju…
Visada taip darau ir nieko nenutiko
snow_white parašė:
sveikos,mamytesretai cia lankausi,tik paskaitineju karts nuo karto, nespeju isitraukt i diskusijas
Visada taip darau ir nieko nenutiko
vigute parašė:
O gal atsinenat kokie nukrypimai? Ir kokio dydzio pagalve neaiojate?
Nesiojam 20cm dydzio pagalvele. Kokie nukrypimai konkreciai nepasake, tik kad minimalus jie ir kad tikriausiai uzteks menesi tik panesioti pagalvele... na labai tikiuosi... o Jums irgi reiks nesioti?
amiunte parašė:
Man kartais atrodo, kad mamos yra dviejų tipų-tos, kur augina pagal vadovėlius, skaito daug įvairios literatūros ir nepripažįsta kitų nuomonės ir tos, kur iš princi…
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 na gal dar rasim pasaulyje koki procenteli kur turi ir tokiu ir tokiu bruozu 🤣🤣🤣😂😂😂😁😁😁
Marena parašė:
Atsiprasau, gal netaip supratau? Jus savo leliuka tik su pampiu aprengta t. Y. Nuoguti vezates vezimu lauke? Mes pries 2sav tokia juoda turejom angina po du kursus …
Taip jei ziauriai karsta kieme bunam tik su pampiu, masinoj taip pat, o i ligonine vaziavom tik su lb plonyciu bodziuku. Gyvenam prie pat parko tai buna rateli ir ten apsukam tik su pampersiuku. Lopsyje karsta tad maniskis net neguli o tuolabiau nepamiega, o tik isrengi ir iskart vaikui geriau. Susirgti galima ir prie pliuso ir prie minuso.
snow_white parašė:
I darzovems saldyti skirta maisiuka supilkite ir dekite i saldytuva, kai atves sumaisysite su jau atvesusiu pienuku ;)
Lovelymamy parašė:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 na gal dar rasim pasaulyje koki procenteli kur turi ir tokiu ir tokiu bruozu 🤣🤣🤣😂😂😂😁😁😁
Ir šiaip peršalimo ligos ne nuo aprengimo storumo ar plonumo atsiranda
tai yra virusinės ligos, kurios persiduoda oru, lašeliniu būdu. Tai jeigu ką kaltint, tai tik aplinkinius, bet ne orą ir prastą aprangą ;)
Lovelymamy parašė:
Aš irgi tokiu karščiu tik su pampersu į kiemą išvežu, į miestą su romperiu plonu, ir tai jis sukaista. Tik pabūna daugiau aprengtas kai karšta, iš karto spuogeliai prakaitiniai atsiranda. Vaikai serga ne dėl to kad šalta, o dėl to, kad sušalus imunitetas silpsta ir puola visi virusai
Lovelymamy parašė:
Mano visi vaikai negali pakesti karscio,namie net ziema basi laksto,kojines pas mus tik kai sveciai buna tada uzdedu kad nesiurpinti ju,nes pamato ir tuoj pamokslauja.
Maziukas irgi db per karscius su pampiu buna arba su plonu bodziuku.
Coliuke0_0 parašė:
Na as internete daug visko skaiciausi bet labai nemegstu kitu nuomones.. ypac tevu, uosviu. Tai visada sakau uzauginot savo vaikus , o as savo uzsiauginsiu. Tuo lab…
Ir aš anytai esu pasakiusi, kad ,ačiū Dievui, vaikus auginu pačiu tinkamiausiu laiku, nes jos pasakymas ,,o mūsų laikais........'' jau labai skersai gerklės stovėjo.
Lovelymamy parašė:
Yra yra, tikiuosi, ir ne vienas varganas procentėlis
tik apie tas normalias nėr ką rašyt, neįdomu
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai