Simona Do parašė:
Ka darot, jei leliukui kas nors (blakstiena, pukelis) ikrenta i aki?
Mano mama su liežuviu ištraukė
Simona Do parašė:
Mano mama su liežuviu ištraukė
Simona Do parašė:
Pas maniski buvo blakstiena, bet jam netrukde, kaip ir kas ryta, akytes pavalau dregna vatyte, tai kazkaip issivale, nors nemaciau kada
Manes kazkada paklause, kaip auginu savo vaika, ar vadovaujuosi kokia knyga? Atsakymas buvo, zinoma kad ne as mama ir as zinau kaip auginti savo vaika. Ir labai dziaugiuosi, guvi, protynga stipri. Kudikeliui 3 menesiai ismiegam visa nakti, uzmiegam pacios, jokiu per daug supavimu, maudomes lauke pripiltame baseiniuke( ce kaip karsta) neturejom nei slogytes. Valgom dabar nau kas 3,5 val. Mokam apsiversti nuo nugarytes ant pilvuko ir atgal. Leidziu palaizyti ir braskytes ir lasinuko. Zodziu auginu savo vaika savo nuoziura ir isklausau gyditoju rekomendaciju, bet zinoma ne viskuo ka pataria vadovaujuos. Taip mes moterys gyvateles, per daug siais laikais super mamu. Kurios augina pagal vadoveli ir yra kazkas baisaus jei yra kitokiu mamu. Mes visos esame skirtingomis ir norime kad vaikai nebutu vienodi. As tikrai niekada nebusiu super mama ir nenoreciau tokia buti, man svarbu kad mano vaikas pazintu pasauli nuo mazu dienu, nebutu islepusi ir negalvotu kad tik ji yra svarbiausia, jei man taip pavyks isaukleti tai busiu suler mama pati sau 😀 Pasirodom kokios mes dideles ( is ties dideles nes sveriam 6300 kg ☺o gimem net 3 kg neturejom 
Coliuke0_0 parašė:
Na kaip vaikas jauciasi po šio skiepo ? As neskiepysiu nors pilnai neapsisprendziau . Kadangi gyvenam ne lt . Tai gryzom atostogom ir seneliai na uosviai jau zyzia …
Šiaip tik mieguistas, irzlus (bet jį dar pilvas labai kankina, tai ir taip zyzeklis) pabuvo parą po skiepų. Vakare vėlai buvo 38,5 temperatūra sukilusi tai davėm vieną dozę paracetamolio sirupo ir viskas, išmiegojo iki ryto. Dabar dar tik dūrio vieta paraudusi ir kiek patinusi, bet kai liečiu neverkia tai manau, kad neskauda.
Nenuorama 91 parašė:
Manes kazkada paklause, kaip auginu savo vaika, ar vadovaujuosi kokia knyga? Atsakymas buvo, zinoma kad ne as mama ir as zinau kaip auginti savo vaika. Ir labai dzi…
Oj kokia grazuole 😍 super tikrai as jum daug kam pritariu...deja tik musu pirmagimis tikrai islepes padarem klaidu dabar bandom taisyt😊 pirma vaikuti ir ir nuomoniu klausiau ir i sirdi viska emiau ir t.t. tik kai pradejau daugiau vadovautis savo nuoziura tuomet pradejau dziaugtis motinyste. Ir tikrai ir klaidu darem ir vel viskas gerai, ziurek ir vel klausimu kyla. Bet super mama ir as nebuvau ir nebusiu. Pirmagimi kol perdetai saugojom tai siuvom nemazai ivairias vietas, nustojom perdetai priziuret baigesi lakstymai i priimamaji. As manau kad nereik perdetai ziuret knygu, ar kitu patarimu, bet zinoma kartsis aplinkiniu paklausyt verta. Kad ir gydytojai juk visi skirtingai patarineja, nes jie skirtingai buvo mokomi, obir ju paciu suvokimas, mastymas ir skirtingas tai ir rekomenduoja jie skirtingai.Sunku atsirinkti kas gerai o kas ne, bet mes mamos tikrai labiau pažystam savo vaikiukus ❤
Mano mazasis antra diena paskelbe streika lopsiui. Nu niekaip, supk kiek nori cypia klykia, jau pastatau kur tikrai vesu- klykia, uzsupu ant ranku jau miega tik idedu vel ne, tai va dabar parpe hamake kuo puikiausiai. Tik paguldziau, pasidaire paburbuliavo ir pats uzmigo. Patiesiau kaldryte nes kad ir lygiausioj vietoj biskeli lenkimas yra. Padariau pavesi, ziuresim kiek miegos 😎 atsimenu vyresneli tai mano mama ant supynes medines lauke migdydavo, prideliodavo kad neiskristu, pavesi padarydavo ir ka vaikas parpdavo, o lopsys nuo 4 men buvo atsisakytas.
vigute parašė:
Sveikos merginos ar yra forume merginos kurios maziukui reikia nesioti freiko pagalve?
Mes nešiojam, antakalnio poliklinikoj ortopede sake kad vienoj pusej yra klubu displazija, kad nesioti menesi visa laika, poto tik nakti kita menesi deti, liepe pirkti pas ja pagalvele, sakau tai gal man i kasa pinigus reikia sumoketi, sake Ne, duok man. Aisku cekio jokio nedave. Sukele man itarimu nekonkretumas tos gydytojos, uzsirasiau privaciai pas ortopeda, na ir ka... ne vienos puses, o abieju yra nukrypimai, pagalvele dviem dydziais per maza buvo parinkta, po jos nesiojimo jokio efekto visiskai nebutu buve, o kad deti tik naktimis irgi visiska nesamone... tai dave nauja pagalvele ir liepe nesioti 23 valandas per para ir po menesio pasirodyti.
Man kartais atrodo, kad mamos yra dviejų tipų-tos, kur augina pagal vadovėlius, skaito daug įvairios literatūros ir nepripažįsta kitų nuomonės ir tos, kur iš principo jokia literatūra nesidomi, neskaito, bet žino, kas jų vaikui geriausia, ir taip pat neklauso kitų nuomonės
Lovelymamy parašė:
Mes tik po pampiu ir mum dzin 😁😎 aisku girdis replikos bet tegu kalba 🤣😁 va buvom pasitikrit pas gydytoja tai laukiamajam vien ir jauciu zmoniu zvilgsnius o kai …
Atsiprasau, gal netaip supratau? Jus savo leliuka tik su pampiu aprengta t. Y. Nuoguti vezates vezimu lauke? Mes pries 2sav tokia juoda turejom angina po du kursus antibu as, mazylis ir vyresnelis kad tikrai plika nelakstau pati ir vaikus pagal temperatura rengiu. Bet nereikia atmest galinybes, susirgt labai lengva ir prie +30
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai