Jurgiiita parašė:
Ką manot, merginos, jei pirmam vizitui užsirašyčiau tik 10 savaitę? Nes pas gydytoją visai nėra laisvų vietų, o čia ir tai būtų mokama, bet tik gruodžio vidury.. ar…
As pati eisiu ,kai jau bus 12 savaite ,kartu ir echo darys.
Jurgiiita parašė:
Ką manot, merginos, jei pirmam vizitui užsirašyčiau tik 10 savaitę? Nes pas gydytoją visai nėra laisvų vietų, o čia ir tai būtų mokama, bet tik gruodžio vidury.. ar…
As pati eisiu ,kai jau bus 12 savaite ,kartu ir echo darys.
19891010 parašė:
Maudimu nebejuciu, aprimo. Pykina nuolat. Nuotaika visai nieko. Jautrumas nuotaikoms nepakito, viskas normaliai pakolkasbet su pirmaja nebuvo jokiu problemu del …
Smagiausia skaityt istorijas su laiminga pabaiga!! Labai smagu, kad viskas baigesi laimingai, bet kaip viena nare rase, kai kuriu istorijos vertos knygu... linkiu kuo lengvesnio sio nestumo
As turiu dali rubeliu supirkus ivairiais momentais, ir kai buvau nescia, ir kai praradau, man tai teike dziaugsma, nes vis tiek viduj itikineju, kad sulauksim savo mazylio.
Simo.na. parašė:
Labas vakaras, būsimos mamos. Gavau HCG rezultatus 3471. Ketvirtadieni buvo 823. Kaip suprantu viskas ok? PRG tyrimo rezultatų dar laukiu, bet jau greit irgi turėt…
Siandien daret? Jei taip tai paaugo gerai
Laukimasss parašė:
Siandien daret? Jei taip tai paaugo gerai![]()
Taip, dariausi šiandien.
Simo.na. parašė:
Taip, dariausi šiandien.![]()
![]()
Gerai paaugo
o prg koks?
jurgitele2014 parašė:
kaip jums su foliu, as isgeriu ir isvemiu?
Su foliu gerai,bet vat skysi zuvu taukai..?nezinau kaip cia bus...
Lyna parašė:
Sveikos! Labai dziaugiuosi, galedama prie jusu prisijunti. Man tai antras nestumas, antras is Australijos parsiveztas nestumasPas gydytoja tik lapkricio gale, b…
Sveika! Sveikinimai
Aš pirmą nėštumą iš JAV parsivežiau
bet antras naminis
Laukimasss parašė:
Gerai paaugoo prg koks?
![]()
nu keista, bet dar nėra rezultatų
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai