Augu parašė:
Musu irgi tokia
Augu parašė:
Musu irgi tokia
Labutis! Kreipiuosi i berniuku mamytes! Kaip pas jus su varpos higiena? Ar atidengiate ta odele, praplaunate galvute ar ne?
Man daktare minejo, kad reikia atidengti ta odele nuo galvutes ir kai susidaro ten plevele (kaupiasi nesvarumai), butinai valyti su vandeniu tiesiog kai keiciame sauskelnes. Bet vienoje vietoje pastebejau toki kieta balta kamuoliuka-guziuka. Jo niekaip neina uzkabinti, iskrapstyti, isvalyti, kaip prilipes yra.
Bijau per daug listi, bet kad ir blogiau nebutu, kad nieko nedarau.
Ka patartumete? Is anksto dekoju.
Augu parašė:
Tikriausiai kazkas su miego fazem bus... nes nesuprantu sia nakt prabundu ir ziuriu dvi mielos akytes ziuri i mane.😁 ir jau sia sav. Antra karta. ir beje jau pradej…
Augu, o tai negali kitam kambary nusitraukt pieno, ne prie anytos? As du menesius nuo visu iskyrus vyra ir mama savo uzsidarydavau. Dabar jau laisviau.
RenataCep parašė:
Maniske 7,5kg. Jei butu vasara, naudotumem dar ta dekliuka. Vyras vis nerimsta kaip pavyks prisegt kedute 😁 taip nekantrauju, laukiu rytojaus. Bet bijau ar tilps ke…
Nu kadangi as megeja sedeti pusiau gulint, tsi mane truputi varzo sedint krleivio vietoje, bet kenteti galima
priklauso nuo automobilio
o su prisegimu tai youtube visagale 😅 mes ir tuo naudojomes 🤗
Augu parašė:
Aciu!🤗 bandysime ir mes po truputi🙂
fantik parašė:
Labutis! Kreipiuosi i berniuku mamytes! Kaip pas jus su varpos higiena? Ar atidengiate ta odele, praplaunate galvute ar ne?
Kiek gydytoju tiek nuomoniu...as kai su pirmuoju klausiau man pasake nieko nedaryti.. nieko ir nedariau, ir nebuvo problemu.. tai ir su antruoju po kol kas nelendu... nebent pati galiuka pavalau isoreje nes kartais matosi kad apkibe... bet esu girdejusi kad kitiems uzdegimai buna
Lelia_Lelius parašė:
Augu, o tai negali kitam kambary nusitraukt pieno, ne prie anytos? As du menesius nuo visu iskyrus vyra ir mama savo uzsidarydavau. Dabar jau laisviau.
Hm.. nemoku pasakyti jai, kad man nemalonu, o jai atrodo normalu, nieko nemalonaus.
butu viskas liuks, bet jie gyvena 2kamb. Bute yra issigriove sienas tai sitingas yra su virtuve, ir miegamasis atskirai, tai neturiu kur pasislepti abu kambariai kiaurai vaikatomi.
gausiu islysti is komforto zonos.
pergyvenau del skrydzio, bet dabar siutas ima kai pagalvoju jog savaite reiks praleisti pas vyro tevus....:(((
fantik parašė:
Tai gal ten smegma? Baltoji nesvarumu mase. Toks kaip molis
mes turim bedu su siaura apyvarpe, tai man reikia sunui atsmaukineti. Siaip urologas sake, kad karts nuo karto vandeniu praplaut, truputi atsmaukiant.
Liveta1 parašė:
Gal jau buvo sneketa, bet nerandu dabar.. kuo tepate vaiko veiduka? Pastebejau, kad pradejo sauseti pleiskanoti![]()
Man geriausia sviestamedžiu aliejus. Galima patepti veiduka ir prieš einant į lauka, apsaugo nuo šalčio
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai