LiepElija parašė:
Hcg pasidarykite ir pakartokite po 48 val. Jeigu nesivystantis ar negimdinis skaiciai turetu nedvigubeti,nors buna labai retu isimciu kada hcg auga normaliai,bet ne…
Yra yra puslyte,tik ioje dar nieko nemato..

LiepElija parašė:
Hcg pasidarykite ir pakartokite po 48 val. Jeigu nesivystantis ar negimdinis skaiciai turetu nedvigubeti,nors buna labai retu isimciu kada hcg auga normaliai,bet ne…

imanskaite parašė:
Labai pergyvenu,nes prisiskaiciau,kad kitoms jau ir 4-5 savaite sirdute mato..
Nera ko pergyventi! 4 sav ir pas mane tik puslyte 1cm buvo. Pas mane tada 4 sav nuo realaus pastojimo buvo. O pas tave kaip suprantu nuo menesiniu skaiciuojama. Del tepliojimo reikia pas gyd,gal progesteronas zemas.
slapuciukas parašė:
Sveikos planuojam leliuka , bet dar taip nera buve mm 25 diena . Bet vis pastebiu tai gleivikes rausvas kita karta kraujo . 17 cd 22cd ir 26cd pastebejau . Nt doro …
Hcg pasidaryk ;)
LiepElija parašė:
Nera ko pergyventi! 4 sav ir pas mane tik puslyte 1cm buvo. Pas mane tada 4 sav nuo realaus pastojimo buvo. O pas tave kaip suprantu nuo menesiniu skaiciuojama. Del…
Tai buvau cia Vokietijoj,israse tik magnio??? cia neziuri taip labai... jo nuo menesiniu skaiciuojama..pergyvenu labai
LiepElija parašė:
Hcg pasidaryk ;)
Kad nera kur pasidaryti . Ginei dar nedrasu skambinti sakys paranorike ? . Negi nuvazevus i ligonine galiu paprasyti kad padarytu hcg ?
imanskaite parašė:
Tai buvau cia Vokietijoj,israse tik magnio??? cia neziuri taip labai... jo nuo menesiniu skaiciuojama..pergyvenu labai![]()
Jeigu pergyvensi nuo to nieko gero tikrai ne bus. Kadangi ligonineje jau buvai ir israse tik magnio,tai belieka ir gerti ji. Tokiam nestume gyd daznai duoda kelia naturaliai atrankai.
slapuciukas parašė:
Kad nera kur pasidaryti . Ginei dar nedrasu skambinti sakys paranorike ? . Negi nuvazevus i ligonine galiu paprasyti kad padarytu hcg ?
Ligonineje tokiais dalykais manau niekas neuzsiima. Bet pirmad nuvaziuok i kraujo tyrimu centra ir pasidarysi.
slapuciukas parašė:
O tyrimu centre reikia kanors ,? Ar tik pasakyti kad nori hcg pasidaryti
Kad tik nori pasidaryti, viskas bus gerai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai