Lėja-fėja parašė:
O maitint pati negalvojat?![]()
Bet juk ir maitinant buteliuku prisireikia
Lėja-fėja parašė:
O maitint pati negalvojat?![]()
Bet juk ir maitinant buteliuku prisireikia
Vit1 parašė:
Na dar anksti galvoti bet man jau knieti zinotikokius buteliukus zadat pirkti? Girdejau kad yra tokiu kurie sumazina pilvo diegliukus
Turejom tokius. Tie kurie yra skirti "nuo diegliuku" niekuom ypatingi, o ir prieziura daug sudetingesne.. beto, jei netycia pazeidi "voztuva"(kur oras cirkuliuoja) pro ten pradeda begti pienukas. Nekarta buvom apsilaiste
Tikrai nepatarciau pirkti.. pazistamos taip pat bande, sake diegliu nesumazino.
Sakura. parašė:
Bet juk ir maitinant buteliuku prisireikia![]()
Aišku kiekviena augina skirtingai
aš va su pirmąja nusipirkai du, bet taip ir stovi jie nepanaudoti, pati maitinau, o kai prasidėjo primaitinimas vandenuką iš paprasto puodelio daviau.
Lėja-fėja parašė:
Aišku kiekviena augina skirtingaiaš va su pirmąja nusipirkai du, bet taip ir stovi jie nepanaudoti, pati maitinau, o kai prasidėjo primaitinimas vandenuką iš pa…
Na bet juk buna atveju kai reikia mamai kazkur iseiti. Tai palieki vyrui pieno buteliuke ir ramuna. Arba tarkim man mokslai buvo tai pritraukdavau pieno visai dienai ir palikdavau buteliukuose. Toks dalykas kaip buteliukai tikrai nepamaisys, nes visko nutinka
Sveikos as karts nuo karto pasidairau i vezimelius bet manau kad dar tikrai labai anksti tokiems daiktams. Lovyte likus nuo antro vaikiuko tik rimtai pagalvoju apie pientrauki kuris man labai reikalingas buvo ir racijas nes gyvenam kitur ir jos bus labai reikalingos manau. O siaip stengsiuos pradzioi per daug neislaudaut noretusi ypac kai dar nezinom lyties.
PetreikieneErminaite parašė:
Sveikos as karts nuo karto pasidairau i vezimelius bet manau kad dar tikrai labai anksti tokiems daiktams. Lovyte likus nuo antro vaikiuko tik rimtai pagalvoju apie…

Lb geras dalykas. Isijungi kamera ir gali stebeti vaika per telefona ar kompiuteri?
S olkina parašė:
Lb geras dalykas. Isijungi kamera ir gali stebeti vaika per telefona ar kompiuteri?
Kur pirkot ?
S olkina parašė:
Per interneta. Kai gris vyras paprasysiu nuorodos ir ikelsiu)
Oki aciu ? turejom mobilią auklę bet mazai naudojom su pirmu o va šį kartą praverstų nes per du aukštus jau gyvenam. Tai šis variantas gal visai toks nieko ?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai