neringuuut parašė:
As tai jau ir daziau ir kirpau ir nagus tvarkaus kas 3 savaites..![]()
As ir daziau ir nagus tvarkau
neringuuut parašė:
As tai jau ir daziau ir kirpau ir nagus tvarkaus kas 3 savaites..![]()
As ir daziau ir nagus tvarkau
dangytee parašė:
Ačiū labai už atsakymątiesiog draugė turėjo labai liūdną patirtį, kai 6 savaičių darė ultragarsą, viskas lyg ir gerai buvo, o kai nuėjo 13 savaitę, pasakė, kad …
Man panasiai buvo 9 savaite viskas buvo ok. Maciau kaip juda, mosikuoja. Issiskyrem menesiui. Po menesio pasake, kad nustojo vystytis kelios dienos po praeitos apziuros...
Iefke parašė:
Man eina 10savaite, bet manes taip pat nei pykino, nei bloga, as visiskai pilnai funkcionuojanti ?? be jokiu pozymiu, ka turejau, tai krutine- ji atslugo ir irgi ba…
Pumpum parašė:
Buvo labai. Vis begdavo upeliu kas kazkiek laiko ir iklota is kart keist. Daktare sake, kad pienlige, nors nei man perstejo, nei tos isskyros kaip varske buvo. Bet …
Kokias naudojot zvakutes? ?
marinark parašė:
Man panasiai buvo 9 savaite viskas buvo ok. Maciau kaip juda, mosikuoja. Issiskyrem menesiui. Po menesio pasake, kad nustojo vystytis kelios dienos po praeitos apzi…
Užjaučiu labai
dėl to ir pačiai baisu...
eisvinyte parašė:
Kokias naudojot zvakutes? ?
Nepamenu,recepta israse
dangytee parašė:
Merginos, peršalimo atveju, jei yra temperatūros ar reikia kreiptis į ligoninę? Ir kokia temperatūra yra jau pavojinga vaikučiui?
Ar aukšta? Man yra su ankstesniu buvus. Tai Liepe gult į lovą. Gert arbatų.
Pegi parašė:
Sveikos koki genetini tyrima darysites Prisca? Is vaisiaus vandenu ar iskarto Nipt?
As planuoju nipt,nes prisca seseliu ir teoriju mokslas.Nipt daug tikslesnis.
bitutute parašė:
Ar aukšta? Man yra su ankstesniu buvus. Tai Liepe gult į lovą. Gert arbatų.
Kol kas dar neaukšta... dar tik 37.5, bet prakvėpuot jau visai negaliu ir galvą skauda, tvinksi net... nesuprantu gal čia kokia alerginė sloga, nes pašalt nelabai buvo kur... šiaip man visą nėštumo laiką temperatūra 37.1 laikosi, bet dabar jau 37.5 manau dėl slogos. Labai tikiuosi, kad daugiau nekils. Geriu arbatą su medum
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai