.Lėlytė. parašė:
Kokias rekomenduotumėt lovytes be ratukų, be supimo funkcijų,nuleidžiamu šonu..visai pasimečiau
Nežinau aš bus gera,bet man labai graži,tai nusipirkome šitą 

.Lėlytė. parašė:
Kokias rekomenduotumėt lovytes be ratukų, be supimo funkcijų,nuleidžiamu šonu..visai pasimečiau

egls parašė:
O kaip ten tas šoniukas nusiima
.Lėlytė. parašė:
O kaip ten tas šoniukas nusiima![]()
Negaliu tiksliai pasakyti,nes dar nesudeta lovyte. Bet mes pirkome visa komplektacija. Nusileidžia šonas,išsiima trys pagaliukai,ir vėliau pasidaro vaikiška lovytė. Manau paprastai issisuks ir tiek. Man buvo svarbu kad būtų su stalciais,nes kol kas mažas butas nėra kur daiktų dėti. Tai ziurejom ikejoj lovytes irgi patiko viena,panaši į šitą. Tik stalčiai buvo labai mažučiai.
egls parašė:
Man buvo svarbu kad būtų su stalciais,nes kol kas mažas butas nėra kur daiktų dėti. Tai ziurejom ikejoj lovytes irgi patiko viena,panaši į šitą. Tik stalčiai buvo l…
Man irgi aktualu, kad būtų stalčius, turim po pirmosios Troll lovytę, buvom patenkinti ir labai ilgai tarnavo, kol išaugo
ir antram dar puikiai manau atitarnaus
Kaip jums merginos su miegu?
pas mane visiškas išsibalansavimas kažkoks, vakare nelabai norisi miego, pamiegu 4-5val ir pabundu jau išsimiegojusi
tada dar prasivartau, nes būna labai anksti dar keltis, kartais užmiegu kokiai valandėlei. Atrodo laisvas laikas, jau dekrete esu, miegok kol gali iki soties, tai ne, nesimiega kaip tyčia
ar mintys jau visokios neduoda ramybės, ar kas
prisisapnavo vieną kartą, kad gimdymas šiek tiek anksčiau prasidėjo, o aš nieko neturėjau pasiruošusi, net tašės nesurinkus, tai gal dabar neramu
skorpioniuke321 parašė:
Man irgi aktualu, kad būtų stalčius, turim po pirmosios Troll lovytę, buvom patenkinti ir labai ilgai tarnavo, kol išaugoir antram dar puikiai manau atitarna…
Man toks jausmas kad apraset mano situacija su miegu😂identiskai😳nors akis uzklijuok...
skorpioniuke321 parašė:
Man irgi aktualu, kad būtų stalčius, turim po pirmosios Troll lovytę, buvom patenkinti ir labai ilgai tarnavo, kol išaugoir antram dar puikiai manau atitarna…
Nesimiega. O kai užmiegu pabundu nuo bet kokio garso. Šiąnakt miegojau nepilną valandą. Išleidžiu vaiką į darželį ir krisiu į lovą, gal pavyks dieną nusnaust
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…