Fiesttta parašė:
Labas! Ieškau kas mane galėtų pakonsultuoti ar nukreipti galbūt į kitą forumą ar fb grupę. Situacija tokia, kad vyrą iškomandiruoja po mėnesio dirbti į UK po mėn., …
Sveikute atvazevusi nueisi i GP užsiregistruoti poto užpildyti forma kad laukiesi ir tave apžiūrės tyrimus padarys viską kaip nuo pradžių pagal gyvenama viena apsižiūrėsi kokios ligonines pasirinkau kur nori ir lauksi gimdymo manau jei vyras dirba ir tau viskas priklauso nemokamai.yra lietuvių klinika kur galima važiuoti bet ten apžiūra 120 lyk.klausk viskuo padėsim
clicky parašė:
Sveikos, busimos mamytes. Jungiuosi prie jusu.
Mano pilvukui 7 savaiteles, praeita savaite turejau scana, nes 5 tos nestumos sava…
Sveikute tikrai tas laikas toks stresinis bet reikia susiimti ir galvoti tik apie gerus dalykus smagu kad viskas gerai jums
Aš esu turėjusi nemažai nedivystanciu tai va šiandien paskambino del extra scan tai eisiu trečiadienį o pirmas pas midwife tai rugpjūčio 14 atrodo vėlokai bet ką padarysi lauksim tikiuosi iki rugsėjo 6 gausiu 12 sav scan nes 6 d lekiu i Ibiza ir noriu žinoti ar viskas gerai