Sicilija parašė:
Hmm... o kokius tapukus dedat? Kur perkat?
Ai dar del nesiojimo ir aprangos, as pati tai buvau apsaliuciai nenusimananti apie visa tai, tai daug geru patarimu prisiskaiciau facebooko grupeje ,,vaiku nešiojimas,,.😊 Gal pravers😉
Sicilija parašė:
Hmm... o kokius tapukus dedat? Kur perkat?
Ai dar del nesiojimo ir aprangos, as pati tai buvau apsaliuciai nenusimananti apie visa tai, tai daug geru patarimu prisiskaiciau facebooko grupeje ,,vaiku nešiojimas,,.😊 Gal pravers😉
Mamytes kurių vaikučiai vartosi, ką darote naktį? Aš tik pramerkiau akis ir ji vis ant pilvuko guli, pediatre sakė nelabai galima jiems ant pilvuko miegoti iki 6menesiu. Bet aš ją vartau visa naktį, o ji vistiek ant to pilvuko.
bijau jau ir užmigti. Kaip jus su tais vartaliukais mažais kovojate? Bandziau soniukus aplaistyti merliukais, nepadeda, ji be miegodama tiek juda. Aš ją randu lovytes kojugali susisukusia ar kojytes iškiša per groteles lovytes.
ar yra čia dar tokiu judrių miegotoju?
Toma_88 parašė:
Mamytes kurių vaikučiai vartosi, ką darote naktį? Aš tik pramerkiau akis ir ji vis ant pilvuko guli, pediatre sakė nelabai galima jiems ant pilvuko miegoti iki 6men…
Yra, maniskis jau pora savaiciu taip, apsivercia ir viena rankyte lieka po pilvuku, tai issibudina, niurzga, kartais taip ir uzmiega, as apverciu, bet jis vel apsivercia, taip taip ir miegam, budejimo rezime
Mano merginai 3mėnesiai ir 1savaite. Ir ji miega tik ant nugaros. Diena kaip paguldom ant pilvuko ji guli, juokiasi, bet dar neapsiversdinėja. O kažkur buvau skaičius, kad tokio laiko leliai jau apsiverčia. Kaip jūs manot iki kada leliukai turi apsiversti gulėdami ant pilvo? Arba atvirkščiai gulėdami ant nugaros apsiverst ant pilvuko.
Birželis parašė:
Mano merginai 3mėnesiai ir 1savaite. Ir ji miega tik ant nugaros. Diena kaip paguldom ant pilvuko ji guli, juokiasi, bet dar neapsiversdinėja. O kažkur buvau skaiči…
Visi skirtingai, manau, maniskis jau vartosi, o va, pirmagime tik 5 men pradejo vartytis, net jau sunerimus buvau
Birželis parašė:
Šiandien buvo pirmas kartas, tai labai buvo patenkinta ir jokio verkimo, tai dabar po maudynių miega panelytė
Man vis įdomu kiek reikia vandens pripilti, jie nenusidauzo kojų? Nes mūsų vonia labai didelė, suaugusiam žmogui padaryta, tai jei pripilt vandens tiek, kad kojų ne siektų, tai labai daug gausis
Birželis parašė:
Mano merginai 3mėnesiai ir 1savaite. Ir ji miega tik ant nugaros. Diena kaip paguldom ant pilvuko ji guli, juokiasi, bet dar neapsiversdinėja. O kažkur buvau skaiči…
Mano pirma mergaitė 5 mėn pradėjo vartytis tik
Toma_88 parašė:
Mamytes kurių vaikučiai vartosi, ką darote naktį? Aš tik pramerkiau akis ir ji vis ant pilvuko guli, pediatre sakė nelabai galima jiems ant pilvuko miegoti iki 6men…
O jei miegmaišį nakčiai detumete, nepadėtų?
Lady parašė:
Gerą klausimą uždavėtMan irgi skauda nugarą.. Ar dar yra kam skauda? Aš galvojau, kad skauda gal nuo epidūro dūrio. Draugė sako, kad nuo nėštumo, nuo pil…
Keliant nuo lovos, įtraukite pilvo presą, taip stabilizuosis nugara, ir nebus apkrovos.
Alyvine parašė:
Man mastitas![]()
![]()
Gydytoja išrašė antibiotikų, bet klausimas ar padės jie? Viena krūtis kaip kalade …
Jau jeigu kraujas rodo uždegimą, leukocitų daug, crb pakilęs, tai gerkit, nes kitaip tų bakterijų neužmušit. Jei jausit, kad nemažėja guzai eikit echo pasidaryt ar nėra pūlių.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai