Chovskyte parašė:
Wikipedija sako, kad Hepatitas B yra viruso sukeltas kepenų uždegimas. Užsikrečiama šiais būdais (cituoju wikipediją):
Baigiau skaityti ties 'Wikipedia sako' 🙂
Chovskyte parašė:
Wikipedija sako, kad Hepatitas B yra viruso sukeltas kepenų uždegimas. Užsikrečiama šiais būdais (cituoju wikipediją):
B.I.T.Ė. parašė:
Tai va tiek apie tuos skiepus
domimasi.
Chovskyte parašė:
A baby who gets infected with the hepatitis B virus during the first five years of life has a 15% to 25% risk for pre mature death from liver disease, including liver failure or liver cancer. Hepatitis B vaccine is your baby's “insurance policy” against being infected with the hepatitis B virus.
Tai jei jau skaitom, tai skaitom iki galo.
Gi ne mociuciu komitetas prieme pasauliniu lygmeniu toki sprendima? Ar cia kokia samokslo teorija, kad skiepijam vargsus vaikus siaip sau...
Dėja, kad ir ką parašyčiau apie skiepus jūs laikysitės savo nuomonės, ieškosite žodžių prie kurių galite prisikabinti, nes neturite argumentų paneigti nei vieno mano parašyto žodžio, o man tikrai nereikia įrodinėti, kad yra tokių skiepų kurių tikrai nereikia vos kelių mėnesių sulaukusiam kūdikiui, ar tokių kurių kai kurios Europos šalys pripažinusios neveiksmingais. Lietuvoje visi tik sapalioja apie kažkokį Verygą,apie tai kaip jų tėvai juos auklėjo ir skiepijo nuo visko, apie Delfi.lt ir žinias, renkatės tokią informaciją kuri lengvai pasiekiama visuomenei, todėl ir bruku jums Wikipedia, man pačiai jos skaityti nereikia, aš pakankamai informacijos gaunu iš knygų. Norėjau tiesiog išreikšti savo nuomonę ir apginti tas mamas kurios renkasi neskiepyti vaikų, nes tas nenoras jog į tavo vaiką leistų nuodus gimsta ne iš galvos, o iš blogų patirčių ar dėl didelio noro domėtis ką gi bruka mums visuomenė.
Chovskyte parašė:
Tikrai, kad Wikipedia nurungia Delfi...
Bet linkiu pasidomėti ir platesne literatūra ir ne vien lietuviškai. Nes, atleiskit, bet dar nesutikau nė vieno mokslininko ar gydytojo, kuris neskiepytų savo vaikų, o su jais tenka pabendrauti iš arti.
Ir šiaip, reikia žinoti, jog skiepai turi būti atnaujinami, pakartojami, kad liktume atsparūs. Nuo erkinio encefalito kažkaip paisom to grafiko
Crazy Plant Lady parašė:
Tikrai, kad Wikipedia nurungia Delfi...Bet linkiu pasidomėti ir platesne literatūra ir ne vien lietuviškai. Nes, atleiskit, bet dar nesutikau nė vieno mokslin…
As irgi palaikau moteris kurios pries skiepus. Esme yra ne skiepupse o vakcinos kokybeje... plius yra tokios kurios vaikui nereikalingos... o jus motereles nesiliginkite su daktarais ir mokslininkas ju vaikai gauno tokio svarumo vakcinas kad musu vaikams pasvajoti....
Chovskyte parašė:
Dėja, kad ir ką parašyčiau apie skiepus jūs laikysitės savo nuomonės, ieškosite žodžių prie kurių galite prisikabinti, nes neturite argumentų paneigti nei vieno man…
Palaikau jus!
Crazy Plant Lady parašė:
Tikrai, kad Wikipedia nurungia Delfi...Bet linkiu pasidomėti ir platesne literatūra ir ne vien lietuviškai. Nes, atleiskit, bet dar nesutikau nė vieno mokslin…
Prisijungus prie tokio forumo pateikiau informaciją pritaikytą prie daugumos, negalėjau pateikti straipsnių iš knygų anglų kalba, nes tikriausiai 80proc skaitančių nesuprastų nė pusės žodžių, o pati neskaitau lietuviškos rašliavos ar wikipedijos, nežinau kas yra Veryga, namuose net neturiu televizoriaus. Beja mano vaikas skiepytas, kai kuriais, tikrai ne visais ir ne pagal kalendorių skiepais.
Savo pasisakymu norėjau padrąsinti mamas domėtis, nes ne viskas ką mum siūlo yra gerai.
Chovskyte parašė:
Prisijungus prie tokio forumo pateikiau informaciją pritaikytą prie daugumos, negalėjau pateikti straipsnių iš knygų anglų kalba, nes tikriausiai 80proc skaitančių …
Et, dabar visos tikėsimės, kad papuolam į tuos 20% nenurašytųjų forumiečių
Crazy Plant Lady parašė:
Et, dabar visos tikėsimės, kad papuolam į tuos 20% nenurašytųjų forumiečių![]()
Et, kai neturi ką pasakyt, geriau patylėti,o nesikabinėt prie žodžių. 😅
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai