Sidabrazole parašė:
Aš irgi dariausi streptokoko tyrimą ir uzklausiau seselės, ar mokamas, tai sakė nuo sausio 1 - nemokamas.
O kaži kur galima rasti info kad nuo sausio 1 nemokamas? Nes man sakė reikės 13 € susimokėti.
Sidabrazole parašė:
Aš irgi dariausi streptokoko tyrimą ir uzklausiau seselės, ar mokamas, tai sakė nuo sausio 1 - nemokamas.
O kaži kur galima rasti info kad nuo sausio 1 nemokamas? Nes man sakė reikės 13 € susimokėti.
žodžiu su tuo streptokoku, tai panašu, kad vėl vos ne kiekvienoje poliklinikoje skirtinga tvarka
kadangi man nemokamas, tai nesigilinsiu, o kam smalsu ir yra azarto pasidomėti, tai va ką skelbia valstybinė ligonių kasa
www.vlk.lt/Puslapiai/Nemok%C4%97kite,-kol-ne%C4%AFsitikinote-priemok%C5%B3-u%C5%BE-gydym%C4%85-teis%C4%97tumu-0207-370.aspx
Reemigrante parašė:
Gimdyti lengviau del didesnio ar mazesnio kudikio svorio tikrai nebunasunkuma nulemia galvytes apimtis.tarkim musu europieciu galvytes naujagimiu buna didesnes …
O tai anglai ne europieciai?
korejuk parašė:
O tai anglai ne europieciai?
Ar jums asmeniskai parasyt, kad turejau galvoj rytu europieciai, ar palipsit kelis postus auksciau ir paskaitysit?
Kaip jums su patinimais?
man kojos netinsta, bet ranku pirstai kai bandeles, veidas irgi toks jau putlutis
+14kg. Jau turiu, bet jauciu, kad augs dar svoris, nes greit priaugo paskutiniai 4 kg.🙈 pilvelis jau grazus arbuziukas sunku is lovos islipt, verstis 😀 buvau pas gine tai apimtis 105 cm. Per pilveli, kaip pas jus pilveliai?☺
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai