Birzele5 parašė:
Kokia faina, nepasakysoi,kad pikta,kaip kad raset 😉😍
Šiandien nuo ryto gera nuotaika, bet diena tik prasidėjo
nuotaikų kaita, kaip pas tikrą moterį būna
Birzele5 parašė:
Kokia faina, nepasakysoi,kad pikta,kaip kad raset 😉😍
Šiandien nuo ryto gera nuotaika, bet diena tik prasidėjo
nuotaikų kaita, kaip pas tikrą moterį būna
Nikse parašė:
Esame paguldyti ligonineje🙁 nakti 2paracetamol dejau (12h ir 6h) ir va vistiek virs 37temp. Man paciai juostinis herpes virusas, geriu antibijotikus😣 tai pagulde pa…
Sveikatos
I keduciu tema, tai kol kas maitinu gultuke, nes dvejoju dar del sodinimo i kedute. Ziauriai uzknisa sveist gultuka po kiekvieno valgymo, tai kedute pirksiu su kuo daugiau plastmases, matyt irgi ikea
Joll parašė:
Sveikatos![]()
Gera ta ikejos tikrai, aš turėjau ir tokią brangesnę modernesnę iš Ikėjos, bet vistiek ta paprasta balta pati patogiausia man
rugeveja parašė:
Gera ta ikejos tikrai, aš turėjau ir tokią brangesnę modernesnę iš Ikėjos, bet vistiek ta paprasta balta pati patogiausia man![]()
Man tik idomu, ar ji daug vietos uzima, nes virtuve pas mus nedidele. Reiks matyt, kai pasveiksiu, vaziuot i ikea apsiziuret
Joll parašė:
Man tik idomu, ar ji daug vietos uzima, nes virtuve pas mus nedidele. Reiks matyt, kai pasveiksiu, vaziuot i ikea apsiziuret![]()
Tiek pat kiek visos kedutes manau 🤷♀️ maziau nei tie medziaginiai dideli agregatai, bet daugiau nei tokio tipo:
rugeveja parašė:
Tiek pat kiek visos kedutes manau 🤷♀️ maziau nei tie medziaginiai dideli agregatai, bet daugiau nei tokio tipo:
Neeeee jau medziaginiu tikrai neeee
Kokie zaislai ar veikla patinka jusu pusmetinukam? As baigiu nudurnet nuo tokios grojancios karves ir bugnu su dziungliu garsais
Joll parašė:
Neeeee jau medziaginiu tikrai neeee![]()
Knygeles kur atsivercia langeliai kazkas toookio ☺️ jau aisku puse langeliu nuplesti 🙈megstamiausia sita (beja jie siuncia nemokamai):
https://www.bookdepository.com/Babys-Very-First-Musical-Play-Book-Fiona-Watt/9781409581543?ref=pd_gw_1_pd_gateway_1_1
Joll parašė:
Kokie zaislai ar veikla patinka jusu pusmetinukam? As baigiu nudurnet nuo tokios grojancios karves ir bugnu su dziungliu garsais![]()
Nebezinau, atrodo viskas taip atsibode, duodu visokius buitinius daiktus paciupinet, nes idomu viskas kas nauja, vakar daviau uzrasu bloknota plesyt
taip pat domisi, jei daiktas ar zaisliukas kazkur uzkistas, ji reikia iskrapstyt, pasiekt ir pan. Tai konstruojam kartais visokias nesamones.
Na ir knygutes pavartom.
Pradedu galvot, kad jau reikia kazkokiu kaladeliu ar pan, ka galetumem kartu statyt vis i kita forma ar kazkaip
Net nezinau ir ka cia tuos pinigus investuoti, kad gerai uzimtu
taip pat laukciau atsiliepimu.
Kas pas jus ten per karve?
Nepasimetusi parašė:
Nebezinau, atrodo viskas taip atsibode, duodu visokius buitinius daiktus paciupinet, nes idomu viskas kas nauja, vakar daviau uzrasu bloknota plesyttaip pat do…
Pas mus identiskai
Statom bokstus is visokiu seses zaislu o jis priropoja ir griauna ☺️
Mes pripirkom visokių veiklos stalų, ropojimo kamuolių, bet niekas nedomina. Linksmiausia pastarosiomis dienomis metaliniai dangteliai nuo stiklainių sumesti i metalinį bliūdą - gerai tarška, lengva paimti. Arba samčiu į bliudą padaužyt neblogai. Dar visokie kamuoliukai - pasodinu į maudymo vonelę ir pripilu kamuoliukų - tai daužo dviem rankytėm vieną į kitą, apžiūrinėja, vartalioja. Į stiklinį indą pripyliau dekraryvinių rutuliukų karoliukų (tokio dydźio, kad nepaspringtų, į nosį netilptų) - labai patinka panardinti rankas į tuos karoliukus ir visaip liesti, pilstyti juos.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai