a_uk parašė:
Kūdikiams nuo temperatūros labiau paracetamolis naudojamas, ibuprofenas duodamas, jei yra 6mėn arba svoris didesnis nei 6kg. Jis geriau nei paracetamolis nuima skau…
Oh wow, super, aciu labai uz sia info
a_uk parašė:
Kūdikiams nuo temperatūros labiau paracetamolis naudojamas, ibuprofenas duodamas, jei yra 6mėn arba svoris didesnis nei 6kg. Jis geriau nei paracetamolis nuima skau…
Oh wow, super, aciu labai uz sia info
Nikse parašė:
Aciu labai uz komentarus❤❤❤ jetus, pirmas vaikas, pakilo temperatura ir viskas... BIJAU. desiu paracetamolio kaip raset. ACIU
Nėra ko bijoti, tiesiog stebėkite vaiką. Pagal priimtas normas temperatūrą rekomenduojama mušti nuo 38.5 ir daugiau. Tačiau daug lemia ir vaiko savijauta - jei 38 ir vaikas prastai jaučiasi, vangus, zyzia, nesavas, duosite vaistų anksćiau, nei pakils iki 38.5. jei matote kad 38.5 ir vaikas puikiai jaučiasi, linksmas, žvalus ir turite galimybę jį stebėti, galite ir neduoti vaistų. Ta riba tik orientacinė. Jūsų atveju aišku duočiau, nes tiesiog bus ramesnė naktis.
Jei sudavus vaistų temperatūra nukrenta, vaikas atsigauna, tampa žvalesnis ir išsilaiko su mažesne temperatūra kokias 5val - labai gerai. Jei neatsigauna, vistiek vangus, arba temperatūra vėl sukyla po kokių 2-3val - reiktų rodyti gydytojui. Viskas praeis, antras kartas jau nebus toks baisus 🙂
neringoselis parašė:
Taip, as butent del keitaliojimo visada vaikams vaistinelej abu turiu. Nes su tuo paciu vaistu tik kas 4h galima must temperatura, o tikrai buna situaciju kai reiki…
Taip, nes tie dantys skausmingas reikalas. Jei nepadeda vietinio veikimo tepalai, ibuprofenas - išsigelbėjimas. Be to tokiems mažiams būna ir augimo skausmai. Mano dukrai beveik visada prieš didįjį paaugimą būna bloga naktis, kai inksčia, vartosi, dejuoja, verkia.. žiūrėk per porą dienų paaugus ženkliai, tai duodu ir tokiais atvejais, nurimsta.
Nikse parašė:
Esame paguldyti ligonineje🙁 nakti 2paracetamol dejau (12h ir 6h) ir va vistiek virs 37temp. Man paciai juostinis herpes virusas, geriu antibijotikus😣 tai pagulde pa…
Sveikatos abiems!
Jei vaikas neužsikrės, pagalvokit apie skiepus nuo vėjaraupių, jie apsaugo ir nuo juostinio herpeso. Tik pasitarkit su gydytojais, jie daugiau informacijos pateiks.
laimav parašė:
Pats geriausias kramtukas obuolys. Dabar nei vienas netinka, tik šispagalves apstačius, kad jei kristų, tai neužsigautų
![]()
Koks džiaugsmingas 😍
Nikse parašė:
Esame paguldyti ligonineje🙁 nakti 2paracetamol dejau (12h ir 6h) ir va vistiek virs 37temp. Man paciai juostinis herpes virusas, geriu antibijotikus😣 tai pagulde pa…
Sveikite, nemalonus reikalas ☹️
laimav parašė:
Pats geriausias kramtukas obuolys. Dabar nei vienas netinka, tik šispagalves apstačius, kad jei kristų, tai neužsigautų
![]()
Kokia faina, nepasakysoi,kad pikta,kaip kad raset 😉😍
a_uk parašė:
Taip, nes tie dantys skausmingas reikalas. Jei nepadeda vietinio veikimo tepalai, ibuprofenas - išsigelbėjimas. Be to tokiems mažiams būna ir augimo skausmai. Mano …
As su tokiu skausmu nesu susidurus. Bet tikiu, nes juk buna per pora dienu kokie 2cm paauga, tai tokie maziukai turetu jaust
Sunus mano del dantu baisiai viduriuodavo po pora sav, tai as dar vaistinelej turiu vaistu tam reikalui
Nikse parašė:
Sveikit
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai