Buzhule parašė:
Na, merginos, aš pasidžiaugti, kad mano bedantei prasikalė pirmas dantukas! Aišku ekstremaliomis sąlygomis, buvome išvažiavę prie jūros ir būtent čia turėjo naktį p…
Mes dar be dantų 🙈 Ar dar yra tokių? ☺️
Buzhule parašė:
Na, merginos, aš pasidžiaugti, kad mano bedantei prasikalė pirmas dantukas! Aišku ekstremaliomis sąlygomis, buvome išvažiavę prie jūros ir būtent čia turėjo naktį p…
Egle8 parašė:
Taip yra 😁 as net neieskau ju😀 pasimokiau su antru sūnumi kai laukiau dantų nuo 6 men o isdygo pirmi tik 1m 2 men 😀
Mum šnd dukrai pagaliau 3 dantis po tų 3 laukimo mėnesių išdygo ;) juokiamėsnkad gal Javinės duoniukai padėjo. Pas mus hitas dabar
Šiandien valgėm žuvį pirmą kartą tai dukra dėjos iš lėkštės abiem rankom, prisimete i savo kisene, isvalge is jos
Labai fainai kad tas prijuostes- marakinelius nusipirkau. Ziauriai palengvina gyvenima

Only_good_souls parašė:
Mum šnd dukrai pagaliau 3 dantis po tų 3 laukimo mėnesių išdygo ;) juokiamėsnkad gal Javinės duoniukai padėjo. Pas mus hitas dabar![]()
O kur jas pirkote?
Jostai parašė:
Kokie gerieciai😍 as saviskei negaliu nieko uzdet, pyksta, plesia lauk🤦♀️
Mums tas pats.. jau virs menesio be seilinuko valgom 🙈 viska nusiplesia 😁
gratyz parašė:
Mums tas pats.. jau virs menesio be seilinuko valgom 🙈 viska nusiplesia 😁
Greičiau vasara ateitų... Lauke nuogas tegu drabstosi kiek širdis geidžia 🤣🤣🤣 atsiprašau, pasvajojau ☺️ paskutiniu metu net į kėdę atsisako sėstis 🙈
Monababy parašė:
Taip yra 😁 as net neieskau ju😀 pasimokiau su antru sūnumi kai laukiau dantų nuo 6 men o isdygo pirmi tik 1m 2 men 😀
Aš nuo 6 ir laukiau, nuo 9 kažkaip apsiraminau ☺️
Rigi parašė:
O kur jas pirkote?![]()
As is uK planavau siustis bet pamaciau kad Lt bus tai is bibado.lt pirkau nes jau ir lt yra.
Mes turim kitos firmos bet cia esme kad prisisega prie stalelio ir nekrenta maistas tarp koju bei kad nesiukzda tai neplesia nuo saves nes kitus plesia.
Vyras snd nueme juos ir sako geriausiai isleisti pinigai nes nei vaiko nei kedutes nereik valyt arba labai minimaliai
bet jie neapsaugo kad nemetytu maisto i tave ar kad sau i akis jo nedetu
tetis sake reik ir jam tokio kai maitina juos 🤣🤣🤣
Ingka parašė:
Greičiau vasara ateitų... Lauke nuogas tegu drabstosi kiek širdis geidžia 🤣🤣🤣 atsiprašau, pasvajojau ☺️ paskutiniu metu net į kėdę atsisako sėstis 🙈…
Aa irgi laukiu vasaros gales sau au pampiu valgyt 🤣tada visa i dus air ramu
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai