dovais parašė:
Nu taipnors istikro pirma karta girdziu sita zodi,ka cia reiskia
![]()
![]()
![]()
Tas pats, kas nučiulptas, naudotas 😁
dovais parašė:
Nu taipnors istikro pirma karta girdziu sita zodi,ka cia reiskia
![]()
![]()
![]()
Tas pats, kas nučiulptas, naudotas 😁
dovais parašė:
Va kaip atrodo
Siūlau, kaip įmanoma duoti vis nauja. Mano atveju vos įsiūliau. Spjaudė, net nenorėjo, o įdėjus seną, padidėjusį viskas buvo gerai.🙄
30374 parašė:
Siūlau, kaip įmanoma duoti vis nauja. Mano atveju vos įsiūliau. Spjaudė, net nenorėjo, o įdėjus seną, padidėjusį viskas buvo gerai.🙄
Paduotas naujas,nelabai noriai,taip idomiai,bet ima
viltrada parašė:
Sveikos mamytės, ar teko kam deklaruotus sausio mėnesį vaikus bandyti užregistruoti į Kauno rajono darželius per sistemą? Ar pavyko? Nes mums vis dar rašo, kad nėra…
Sveika, bandžiau, nėjo, nes registrų centras ne pateikęs duomenų savivaldybei, todėl jie to nemato, teko pildyt prašymą ir prašyt darželio, kad įtrauktų į sistemą. Kad jum viską išsiaiškintų kreipkitės į Kauno raj. savivaldybę 😊
Simuteeb parašė:
Sveikos mergaitės, kaip jūsų dviejų menesiuku ar kelią galva? Maniškė paguldyta ant pilvo labai verkia, nenori gulėt, o jei gera nuotaika tai guguoja ir čiulpia nyk…
Normalu,abejoju ar kuriam patinka ant pilvo gulet
o del galvytes, tai kele jau grizus namo is ligonines,dabar isvis malasi
Simuteeb parašė:
Sveikos mergaitės, kaip jūsų dviejų menesiuku ar kelią galva? Maniškė paguldyta ant pilvo labai verkia, nenori gulėt, o jei gera nuotaika tai guguoja ir čiulpia nyk…
Sveika aš tik neperseniausiai pradėjau ant pilvuko guldyt pirmus du sykius nepakėlė o vat tik vakar kai suėjo lygiai du mėn pakėlė ir išlaikė kažkiek🙂
30374 parašė:
Sveikos, gal kažkuri naudojat čiulptuką nuo 0-6men. Gal galit įkelt jo nuotrauką iš šono?
Labukas. Mes irgi siuos turim. Vaikutis issciulpia ir taip jis padideja, tai as ismeciau, nes bubo tiek isszindes, kad net pratruko. Dabar turim nauja kai vel padvigubes mesim lauk🙊
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai