2021.06.09 11:48 (prieš 5 m.)
shiseidi parašė:
Atpylineja nenormaliai daug, sutriko virškinimas, iškart po skiepų išbėrė zandukus, visada pavalgius , atpildavo po ~6 kartus vergdavo ir šaukdavo lyg kas pastrige …
Labai suprantu jūsų baimes. Kiekvienas skiepas man taip pat kelia nerimą, kadangi turime nemalonią patirtį. Pirmagimį visada išberdavo ir pradėdavo viduriuoti po skiepų. Gydytoja visaip atmetinėdavo šį faktą, alia negali būti, bet taip būdavo. Per dideli sutapimai. 2,5 metukų susirgome inkstų liga. 98% pasakė, kad tai nuo skiepų. Gydymas buvo ilgas su baisiais vaistais. Ačiū Dievui, viskas kaip ir gerai. Tuo metu mergaitę reikėjo skiepyti 1.5 m. skiepu. Atsisakiau iš baimės. Vėliau susidarėme atskirą skiepijimo planą ir paskiepijau tik 7 metų. Ir šiai dienai neramu su mažąja, nors stengiuosi negalvoti apie tai.
Tik faktas tas, kad reikia atidžiai sekti reakcijas po skiepų ir nepasitikėti vienu gydytoju, kuris sako, kad negali. Ir netikėti aklai forumuose žinutėmis, kurios skelbia tokią informaciją. Nes gali, dar ir kaip. Kiekvienas organizmas yra skirtingas, nieks nežino į kokį elementą gali sureaguoti.
O ir pati nuo gydytojos aplaidumo nukentėjau, kada buvo tymų protrūkis, o man atmetė tymų bėrimą, nes akys nebuvo jautrios į šviesą 🤷♀️. Tai taip man uždelsė gydymą, kad pažeidė žarnyną, kasą, blužnį, kepenis. Nebeskaičiuoju eu, kiek teko sukišti gydymui 😒
Tad vis tik mamų širdis jaučia, jei kas negerai, tai ir nebijokite eiti iki paskutiniųjų, ieškoti, žiūrėti. Gydytojai neaugina ir neaugins mūsų vaikų, auginame mes. Būkime sveiki ☺️🍀