kramtoshke parašė:
Parasykit kaip praejo susitikimas 🙂
Gerai 😊 14.30 einu 😊 Jau ir minutes skaiciuot pradejau 😄
kramtoshke parašė:
Parasykit kaip praejo susitikimas 🙂
Mylimukų mama parašė:
As suprantu labai 🙂 vakar susitikimas 15.30, as ligoninej buvau 14.30 😀 echoskopuotojas dar pakomentavo apie mano pilna pusle, aha sakau masinoj valanda sedejau 😀
kramtoshke parašė:
As suprantu labai 🙂 vakar susitikimas 15.30, as ligoninej buvau 14.30 😀 echoskopuotojas dar pakomentavo apie mano pilna pusle, aha sakau masinoj valanda sedejau 😀…
😄
kramtoshke parašė:
As suprantu labai 🙂 vakar susitikimas 15.30, as ligoninej buvau 14.30 😀 echoskopuotojas dar pakomentavo apie mano pilna pusle, aha sakau masinoj valanda sedejau 😀…
Aš vakar irgi pilna pūslę buvau nes iš Šiaulių į Vilnių vaz. Tai genetike sake labai padėjo, kad pilna pūslė
nes geriau buvo matyt.
Mylimukų mama parašė:
As jau po susitikimo su savo spurga 😊 Spurdam, judam ir vartomes kaip pasiute 😊 Gimdymo data viena diena pries mano pacios gimtadieni 🤘🏻
Super dovana! Mano mamos gimt gruodi, visai noreciau kad netycia sutaptu 🙂
kramtoshke parašė:
Dukros pirmas klausimas - ar brolis? 😄 Paskui pradejo skustis kad labai jau ilgai reikes laukt kol gales susitikt 😄 Tokia bambanti merga pas mus auga. O sunus tai plot pradejo, laimingas 😊
kramtoshke parašė:
Mano mamos gimtadienis gruodžio 22 diena. O mano terminas gruodžio 27 diena. Sako gal gims tą pačią dieną. Ir bus jai dovana 50 - mečio proga ❤🤭
ruta1993 parašė:
Mano mamos gimtadienis gruodžio 22 diena. O mano terminas gruodžio 27 diena. Sako gal gims tą pačią dieną. Ir bus jai dovana 50 - mečio proga ❤🤭
Butu super dovana 👌🏻
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai