Mazhutee69 parašė:
o jus kas 10 metu gimdotsuper!
Aha as tapati bakar pagalvojau
zonot taip stabiliai
Mazhutee69 parašė:
o jus kas 10 metu gimdotsuper!
Aha as tapati bakar pagalvojau
zonot taip stabiliai
Zhiuli parašė:
aš jau nuo penktadienio mūčinuosi su tuo. Vakar atrodė geriau, šian vėl blogiau.
man padejo sitas daiktas nuo persalimo. ir zinoma daug kitu arbatu, gulejimas ir gerkles skalavimas su druska. neleiskit ligai isijausti...
https://www.eurovaistine.lt/coldmoss-6-paketeliai?gclid=Cj0KCQiA2vjuBRCqARIsAJL5a-IBvOyCybHDCm-VIosVljSAQZ7eknM0dEvOQUkKN8DsHYSl8Qmn3yEaAnmpEALw_wcB
jonre parašė:
strenas skauda ir man....visada beveikpagaliau poryt pas savo ginę....kaip ilgai ėjo tos 5 savaitės
![]()
Ane? Blemba o mane prigasdino kad strenu skausmas yra saremiai..gimda kieteja kaklas trumpet gali nu krc... send neislipau is lovos tai ir guliu.uosve valgyt pridaro tvarkytoja nama apkuopia ir guliu kaip caraite tipo tuoj lasekais apsamanosiu..ot gyvenimas
Mazhutee69 parašė:
man padejo sitas daiktas nuo persalimo. ir zinoma daug kitu arbatu, gulejimas ir gerkles skalavimas su druska. neleiskit ligai isijausti...![]()
As jauciu taip ant akiu perstejima ir saltis purto nu kaip pradzia buna nu taip sudinai....
RED666 parašė:
As jauciu taip ant akiu perstejima ir saltis purto nu kaip pradzia buna nu taip sudinai....
nusipirkit tu milteliu. nescioms galima. Kad paskui neprireiktu antibiotiku...
Ir svarbiausia negerkit ciobreliu, as vos vos nesusigundziau, nes turejau namie 😳 bet nuejau i vaistine kazko spec tinkancio, tai vaistininke pasake, kad ciobreliu grieztai negalima, o i visas arbatas nuo persalimo ieina jie... Tai namie geriu arbatas su naminiu svarainiu sirupu, o nuo gerkles skausmo ir uzkimimo gavau tik Isla. O to imbierinio kazkaip man nepasiule, gal neturejo 🤔
RED666 parašė:
As tokiu klausimu, ar nenorit uzdaros grupes? Maciau lyg yra kovinuku uzdara ar ten visos esat?
Ne, nesu. Viena karta prieme, ir valyma pradejo. O temos neaktualios buvo, tai nespejau pasisakyt
RED666 parašė:
Gal pasidarome tuomet kaip manot?
Aš už 😊
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai