Lyja parašė:
sekmes jurgga!!
linkiu kad viskas praeitu sklandziai o leliukas neilgai trukus jau galetu but jusu…
taip,raikia visoms nusiteikti,kad bet kada gali pasibelsti,o laukiames berniuko😍💖
Lyja parašė:
sekmes jurgga!!
linkiu kad viskas praeitu sklandziai o leliukas neilgai trukus jau galetu but jusu…
taip,raikia visoms nusiteikti,kad bet kada gali pasibelsti,o laukiames berniuko😍💖
jurgga parašė:
Nu va, labukas mamytes, as jau perkelta i gimdymo palata, lasina lašaline, kad pradetu susitraukinet gimda, veiksmas jau vyksta,, dziaugiuosi, kad cia esu, labai ge…
Sveikos,
Visų pirma sėkmės Jurgita dideliausios, smagu, ramiai sau laukite, jau greitai susitiksite su savo mažuoju stebukleliu 😍😊
O mum tikrai pritariu signalas, kad būti pasiruošusi, kadangi pirmas gimė 37 sav, tai aš jau irgi supakavau viskas paruošta, tilpau į lagamineli ir kuprinė ant pečių į gimdykla. Viskas ko reikia 🥰👍belieka gulineti ir laukti. Dar truputi namuose tvarkausi kai pajėgiu. Vaikščioti sunku, tiesiog tempia žemyn.
Vakar labai buvo sustreikaves virškinimas, rūgštys kilo, pūtė pilvą, spaudė skrandį spėju kažką negerai už valgiau, nes taip stipriai nepamenu kada. Tai šiandien jau atsargiai su maistu ir savijauta geresne.
na o as po apziuros privaciai, visa laiminga.
susimokejom, bet negaila ne cento. galejom eit kartu su vyru. pirma karta kai su juo ejom privaciai tai labai prastai mates leliukas nes bloga padetis buvo. o si karta viska matem ryskiai didziuliam ekrane, padare 3d vaizda, tai kuo ryskiausiai matem veiduka, ir net kaip ciulpe pirstuka savo 😭🤭
gydytoja viska ismatavo, viskas puikiai atitinka normas, svoris jau 2600+, tai taip palengvejo..
einu dabar jurggos ikvepta persiziuret ar gerai visi daiktai sudeti 😁
gretul parašė:
Mergaitės !!! Gavau iš ortopedo išrašą kad CP daryti 🤩🤩🤩 vakar jūsų palaikymo tiek gavau , šiandien paskambinau sakau aš kojų net nebepakeliu skausmai žvėriski liep…
Valiooo, na va ir išeitis, puiku. Džiaugiuosi už jus 🥰🥰
gretul parašė:
Mergaitės !!! Gavau iš ortopedo išrašą kad CP daryti 🤩🤩🤩 vakar jūsų palaikymo tiek gavau , šiandien paskambinau sakau aš kojų net nebepakeliu skausmai žvėriski liep…
Jus saunuole!! 🥳
rusnemster parašė:
Valiooooooo, nu kaip fainiai, po biškiuką mamytėms pagalbos ir laimėjimai. Ačiū Jurggą, labai nuraminot dėl Kauno, jei lieps gimdyt Kaune, nebebijosiu... O dabar la…
Tikrao bukit rami, nu man tai tikrai super personalas, nu tokie rupestingi, tokie malonus ir mieli, kad net nebijei konors paklausti, visisu sypsenom, su palaikymu, nu zodziu, as dziaugiuosi, ir tikrai be baimes galit vaziuoti☺️
jurgga parašė:
Tikrao bukit rami, nu man tai tikrai super personalas, nu tokie rupestingi, tokie malonus ir mieli, kad net nebijei konors paklausti, visisu sypsenom, su palaikymu,…
Dideles sekmes jums! Jau greit pamatysit savo stebukliuka
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai