Queen11 parašė:
Lenda mums dantys pagaliau!!!🙏🤣🤣🤣🤣
Greit nebebusim bedančiais😂🤩
Su pirmais dantukais! 😊
Queen11 parašė:
Lenda mums dantys pagaliau!!!🙏🤣🤣🤣🤣
Greit nebebusim bedančiais😂🤩
Su pirmais dantukais! 😊
naminukas32 parašė:
Su pirmais dantukais! 😊
Ačiū😍🥰🤩
Jurgitaaaa parašė:
Ne as pm maitinu mažiuką, bet viskas taip letai eina.. 😔
Kol maitinau svoris mazejo, kai perejom ant misinuko, svoris man grizo vel🙈nebezinau kaip numesti🙈
Rigi parašė:
O yra daugiau mažylių, kurie šliaužioja tik atgal?ar mes čia vieni tokie..
Taip, yra
atgal arba ratu, bet ne i prieki
Mamos nežinau ką daryti mūsų pypliukas vakar isikibes atsistojo,o pasileides taip krito ir taip kelis kartus .Jis nušliaužia iki kokio baldo tada kimbasi ir stojasi ir aišku po sekundės dviejų krenta,galvoju gal ilgesniam laikui dėti į vaikštynę nei leisti pačiam??? ,nes nė sekundei negaliu nusisukti,net pavalgyti nebeliko laiko.
Auriame parašė:
Mamos nežinau ką daryti mūsų pypliukas vakar isikibes atsistojo,o pasileides taip krito ir taip kelis kartus .Jis nušliaužia iki kokio baldo tada kimbasi ir stojasi…
Aš tai nedėčiau. Taip ir gaudau, tik dabar išmoko pasišaukti mane kai nusileisti nori
Auriame parašė:
Mamos nežinau ką daryti mūsų pypliukas vakar isikibes atsistojo,o pasileides taip krito ir taip kelis kartus .Jis nušliaužia iki kokio baldo tada kimbasi ir stojasi…
O aš dėčiau tam momentui nors kaip valgyčiau. Nieko nematau smerktino...neduok dieve susižalotų...mano pirma dukra su vaikštyne užaugo...nes neropojo visiškai...o po vaikštynės 9mėn eit pradėjo...antroji ropoja po visus namus...priėjus prie ko nors kimba ir stojasi,bet atsargi lb. Abi skirtingos.
Tiesiog pasakau savo situacija daugiau nieko. ✌
Lina_ved parašė:
O yra tokių mažyliu kur tingi ropoti..? Bando bando, bet nuvirsta ant šono ir viskas. Tada dūkimas prasideda. Šliaušti ir tingi. 🙄🙁
Yra 🙈
Mamos, kurios maitinat misinuku ir buvo pasireiskus alergija. Kaip ji jum pasireiske? 🤔
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai