Bejausme_jura parašė:
Ar tos mamytes kurios zino lyti jau turi varduku ideju? 😊
Inara ❤ Jau net ne idėja, o vardukas, dabar taip ir vadiname ❤
Bejausme_jura parašė:
Ar tos mamytes kurios zino lyti jau turi varduku ideju? 😊
samantaske parašė:
Labai įdomus vardas
Mes pavadinsime manau kad Amanda. Man dar gražus Arielė
Neringota parašė:
Sveikos, ar yra dar kam nors, jau 21 savaite, bet dar nebuvote 18-20sav echoskopui?![]()
man 20 savaiciu dar neturejau echo ir nezinau kada bus, as is ukmerges o ten uzdaryta viskas.
DaivAda parašė:
Brolystė yra kažkas tokio! 🙌 Mano vyras turi dar 2 brolius tai vienybė, vienas kitam padeda, rūpinasi. Kol mažiukai irgi smagu bus, tie patys žaidimai 😊 Sveikinu su…
Ačiū 😂
IngaC parašė:
Sveika, suprantu tave 100 proc. Kai man pasakė antras bus berniukas, gyliai savyje nuliūdau. Bet dabar kai jie auga drauge, aš nzn kaip su mergaite bus... Jie visad…
Jau dideli broliai yra tai islepins savo sese😂 rūpinsis ir gins🤘
vilija... parašė:
Sveikos laukiuosi antro vaikelio 19sav. Pirmagimis berniukas. šiandien buvau echoskopui. Tai apžiūrėjau leliuka. Jau tiek buvau prisigalvoja, kad bus mergyte. Tai k…
Norėjau pasiteirauti o kur buvote echoskopijoje?
editulia93 parašė:
As jau nusprendziau kokio rasto pleduka megsiu, pasibandziauimetu foto, gal kazkam ideju kils
kvadraciukai
Aš net spalvos nesugalvoju, turiu įvairių spalvų, bet po keletą "matkučių", tai gal net marginsiu? 😁 O raštelis šitas labai mielas 👌
Dėl vardų, tai kuo tolyn, tuo sunkiau sugalvot. Rodos, pačius gražiausius, jau panaudoję gimusiems 🙈😀 Bet vyras jau turi variantą ir mergaitei ir berniukui: Julija ir Benas. O aš, kažkaip prie jų nelinkstu. Man kažko kitaip norisi. Tik dar nežinau ko. Vis dar laukiu įkvėpimo. Visi vardai rado savo vietas prieš pat gimstant kiekvienam vaikučiui, o pirmagimiui iš vis, tik gimus vardas prilipo. Tai tikiuosi ir šį kart 😁
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai