superksiucha parašė:
Labas merginos. Šiandien gimė Gabija 8.25 val, 53 cm ir 3,590 g. Beveik kaip, pirma dukra. Skirtumas 10 gramų ir 2 cm 🥰. Turėjo gimti rugpjūčio 5 diena. Bet niekaip…
Sveikinimai, ramių naktelių💐👼💓
superksiucha parašė:
Labas merginos. Šiandien gimė Gabija 8.25 val, 53 cm ir 3,590 g. Beveik kaip, pirma dukra. Skirtumas 10 gramų ir 2 cm 🥰. Turėjo gimti rugpjūčio 5 diena. Bet niekaip…
Sveikinimai, ramių naktelių💐👼💓
juratinka1 parašė:
Na taip merginos, taip ir padarysim, labai nemaloni situacija gavosi, aš nesuprantu kaip leliukams tokį š atsiprašant gali pardavinėti.. Tikiuosi grąžins pinigus.. …
aš pirkau čia, kokosų-grikių čiužinį https://ramusvaikas.lt/miego-komplektai/ciuziniai/ciuziniai-kudikiu-lovytems/
Ana Viktoria parašė:
Kam neseniai matavo vaiko svorį, pas mus 38sav ir 6 d. svoris 3100. Įdomu kiek dar maksimaliai paaugs, nes galėtų ir apsistoti ties tokiu![]()
Man šiandien lygiai 38 savaitės.Vakar buvau pas gydytoją,svoris mūsų džiaugsmo 3,5kg...
Forti parašė:
O kaip jūs manot ar tas leliuko atsilošimas normalu?
mano taip pat atsiloses galva, kaip suprantu didesne komplikaciju rizika, ir sunkesnis stumimo etapas.. bet gal gimdymo metu isistatys kaip reikia..
Amelija22 parašė:
Man pagal viska rytoj gimdyt bet kazkodel atrodo kad dar nenori pasirodyti pilvas aukstai stovi o turetu juk zemyn leistis pries gimdyma ar su berniuku kitaip?
Viskas tas pats kas su mergaitėmis. Pilvukas nusileidžia prieš galą 🙂
Saulelaa parašė:
Aha, vienas sedi ✔️ O kiek jums savaiciu? Rodo 39 ir vis dar nescia? Sorry, uz klausima 😅 iki kiek leidzia nesioti? Pas jus identiski?
Sveiki,žiūriu mūsų dvynukų labai panašus laikas☺,tik kad jum sako cp,o man berots natūraliai(irgi Kaunas ir tikiuos vyras galėa būti,nes vienai tai nemanau kad pavyktų🙄).Vienas galvyte žemyn o mergikė įstriža,sako tai ir kojytęmis pagimdysite,hmm😐
Gildė parašė:
Sveiki,žiūriu mūsų dvynukų labai panašus laikas☺,tik kad jum sako cp,o man berots natūraliai(irgi Kaunas ir tikiuos vyras galėa būti,nes vienai tai nemanau kad pavy…
Man kaip baisiai tai skamba, kojytėmis į priekį 🙈
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai