Sieloja parašė:
Man skatino. Neturiu su kuo palyginti, bet atsivėrimas iki 7 cm praėjo be nuskausminamųjų. Epidūrui buvo per vėlu, tai suleido vietinius nuskausminimus, kurie veikė…
O kiek jums jau buvo dieneliu kai skatino?
Sieloja parašė:
Man skatino. Neturiu su kuo palyginti, bet atsivėrimas iki 7 cm praėjo be nuskausminamųjų. Epidūrui buvo per vėlu, tai suleido vietinius nuskausminimus, kurie veikė…
O kiek jums jau buvo dieneliu kai skatino?
Labas merginos. Šiandien gimė Gabija 8.25 val, 53 cm ir 3,590 g. Beveik kaip, pirma dukra. Skirtumas 10 gramų ir 2 cm 🥰. Turėjo gimti rugpjūčio 5 diena. Bet niekaip nenorėjo išlisti į šitą pasaulį. Nuo vakar atsiguliau skatinimui į Trakų ligoninė. Davė du kartus po 1/4 tabletės skatinimui, sąrėmiai lengvi buvo per visus miegojau. Šiandien 3 val ryto prasidėjo linksmumas. Viskas veriesi, tempesi, dar iki 6 val ryto pragulėjau, snūduriuojant. Tada vis stiprėjo ir stiprėjo sąrėmiai, dar pratempiau iki puse 8 val. Atėjo tikrinti jau 8 cm. Važiuojame į gimdyklą. Nuleido vandenys, nes plėvę labai stora, vos prapjovė. Vandenų daug. Kirpo, nes būčiau plyšusi. 8.25 val jau turėjau vaiką. Be skatinimo tikrai negimtų, nes jau pagal placentą pernešiota truputi, be to vandenis patys ir nenubėgtų, nes storas sluoksnis. Mažylė miega, aš ilsiuosi. Visom linkėjimai.
Jei skatina pirmą kartą gimdant tai iš kur žinoti ar skausmingiau ar ne kai nėra su kuo lyginti, o juk kiekviena skausmą vis kitaip perneša tai ir lygint negali su kitomis moterimis . Man su pirmu skatino, o kaip si karta bus nezinau, terminas 13d. Labiau gal nerimauju del to kad ar suprasiu kada jau važiuoti į ligoninę jei viskas savaime prasidės, nes iki artimiausios ligonines 60km..
justyteb parašė:
Sveikinu. Mano terminas 08.24 labai jau noreciau kad irgi pasibelstu 🙂
Mano irgi ta pati diena
bet jau apsidžiaugčiau, kad anksčiau ateitu mažylė
Visos mes turbūt to laukiam, nes karščiai nepadeda ;)
Aneta_ parašė:
O tau skatino?Aš tik kiek žinau tai kad kitoms po skatinimo kai leidžia oksitocina saremiai daug skausmingesni nes gimda staigiau susitraukinėja 🙂 Mano sesei lei…
Taip, geriamais vaistais. Prireikė 3 dozių, po 2 užsikūrė veikla. Pirmas gimdymas. Gimdyti apskritai skauda, o dviejų gimdymų net tos pačios moters nėra kaip palyginti, nes vienas yra dabar, o kitas buvo kažkada ir likęs tik atsiminimas jau. Bet tie nusiteikimai nėra gerai, nes gyvenimas toks dalykas - reikia reaguoti į situaciją. Jauti, kad skauda ir nebeturėsi jėgų tuoj - prašai nuskausminimo, neprasideda veikla, bet vaikas JAU keliauja takais - būtina atpalaiduoti kaklelį ir meditacija taip greit nesuveiks arba tiesiog plėštinės žaizdos laukia per visur. O kitų moterų patirtys ir visokios dramatiškos istorijos - nebūtinai jos mums turi nutikti. Tiesiog vienos mėgsta papasakoti, kaip didvyriškai kentė, o kitos bando papasakoti, kad, kaip bebūtų, vis tiek viskas baigsis ir laikysite ant rankų mažylį.
superksiucha parašė:
Labas merginos. Šiandien gimė Gabija 8.25 val, 53 cm ir 3,590 g. Beveik kaip, pirma dukra. Skirtumas 10 gramų ir 2 cm 🥰. Turėjo gimti rugpjūčio 5 diena. Bet niekaip…
Sveikinimai! 🌸
juratinka1 parašė:
Atėjau pasiguosti, vakar nuvažiavom į Kauną, jis mums 100km nusipirkti ciuzinuka.. Gryzom namo vakare, sakau įdedam ciuzinuka į lovyte, net neardom, naujas švarus, …
Kur pirkote?? Siaubas! Isivaizduoju,kaip nuotaika turejo sugadinti.
Cia is zmogaus kokio pirkot deveta ar kur?
Simona.U.S parašė:
Cia daug kas rašo, kad vyrai dalyvavo gimdyme. Ar įleidžia? ? O kokia situacija Panevėžio ligoninėje, vyrus įleidžia ar ne ?
Kiekvienoje ligoninėje yra savaip. Kai kur dalyvauja, kitur ir liki gali.
Gant-e parašė:
Manes vis klausia ar jau, as atsakau kad dar ne laikaso tada eina sekantis klausimas kada terminas
tai neatsakau nieko
![]()
Čia labiausiai užknisantys klausimai nėštumo gale. Močiutė savaitgalį nužvelgė su gaileščiu mane, vaje vaje sako vaikeli kaip sunku tau😁🙈
juratinka1 parašė:
Grąžinkite atgal.
superksiucha parašė:
Labas merginos. Šiandien gimė Gabija 8.25 val, 53 cm ir 3,590 g. Beveik kaip, pirma dukra. Skirtumas 10 gramų ir 2 cm 🥰. Turėjo gimti rugpjūčio 5 diena. Bet niekaip…
Sveikinimai 😍😍😍
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai