Leeni parašė:
Nera kaip parasyti kadangi slapta. Merginos pabandziau ir man pavyko sukurti uzdara, bet ne slapta grupe. Perziuresiu kurios aktyvios cia ir pakviesiu. Galit ir pac…
As irgi noriu
Leeni parašė:
Nera kaip parasyti kadangi slapta. Merginos pabandziau ir man pavyko sukurti uzdara, bet ne slapta grupe. Perziuresiu kurios aktyvios cia ir pakviesiu. Galit ir pac…
As irgi noriu
vivaska parašė:
Nepasidarė man šilta, taip ir bangavo visą nėštumą 😂😂😂
Į pabaigą tai dar būdavo karščio bangos, kai trūkdavo oro. Ir nors visiems budavo …
Cha man grynai tas pats ! 🤷♀️ Galvojau kazkas negerai man irgi 😂🙈
Laba
pirmas nėštumas buvau įkaitusi gerokai, dabar tai kažkokios bangos, įdomu normalu kad net į antrą aukštą užlipus širdis kalatojasi?🤔 Reikės klausti.... Aš labai dėl tų genetinių tyrimų pasimetusi, prieš 8 metus tai išvis nelb ką girdėjau kas darosi. O dabar žiūriu populiaru? Bet man va toks Klausimas, o kaip yra jei ištiria riziką kas tada? Nėštumai tai jau dideli... Arba aš nesuprantu esmės 🧐 pati žiauriai pergyvenu irgi, realiaiw su pirmu buvo LB ramu, o dabar kai dirbu mokykloje tai žiūriu ir košmarus sapnuoju.... Bet vis ien nėštumas didelis, kam dar labiau save erzinti? Prašau paaiškinkit Mamytės?🙈
erdnixxx parašė:
Labapirmas nėštumas buvau įkaitusi gerokai, dabar tai kažkokios bangos, įdomu normalu kad net į antrą aukštą užlipus širdis kalatojasi?🤔 Reikės klausti.... Aš la…
As i antra auksta dar uzlipu, bet 3 jau geras issukis
ir taip man prasidejo dar tada, kai nezinojau, jog laukiuos. Tai pasidare keista, kodel taip oro truksta
bet jau ipratau leidziu sau letai ramiai vaiksciot
erdnixxx parašė:
Labapirmas nėštumas buvau įkaitusi gerokai, dabar tai kažkokios bangos, įdomu normalu kad net į antrą aukštą užlipus širdis kalatojasi?🤔 Reikės klausti.... Aš la…
Man irgi būdavo bet pirmomis savaitėmis. Ir nuovargis atsistoju lėtai iš lovos galva susisuka balta akyse, vėl gryzdavau į lovą... Gyvenu 5 aukšte... Tai pirmąjąm jau silpna pasidarydavo.. Iki 3a dar kaip nors o dar du likdavo... Toks vaizdas laiptinėje ir pasilikti.. Pajildavau nuo kėdės silpnumas.. Neapsakytas.. Skudziausi gal iki 8 savaites. Taip sunku buvo kad net negalėjau pagalvoti kas bus toliau.. Ir negi taip visada jausiuosi... Beeet va dabar jau nebeturiu kuo skųstis. Net pasigendu nėštumo požymių krūtinę nustojo skaudėti, nebėra tokia jautri. Svaigulys pradingo pasidariau kupina jėgų. Jau ir 5a kliūčių nebesuteikia. Buvau perinataliniame centre. Nes prieš nėštumą buvo išrašyti antibiotikai, ir rado pienlige. Bet tai yra normalu nėštumo metu. Darė ehoskopa. Mažylis mojavo spardėsi, klausėmės širdelės, virkštelė jau prisijungusi, galvyte kūnelis vystosi puikiai. Labai puikiai jaučiuosi ir esu pilnumoj užtikrinta kad viskas labai gerai. Bendravau su toletu min 8 kartus rytais. O dabar. Lieka tik laukti naujų kudikelio pasireiškimu 🥳🥳🥳♥️ viskas ir jum tikiuosi bus gerai. Na bet kita siki ir visa nėštumą gali būti svaigulys. Laikykitės 🌹🌹🌹
Bembi parašė:
As i antra auksta dar uzlipu, bet 3 jau geras issukisir taip man prasidejo dar tada, kai nezinojau, jog laukiuos. Tai pasidare keista, kodel taip oro truksta :)…
Aš sportuojanti, o oro taip pat nuo nėštumo pradžios ėmė trūkti🤪
Laimės pieva parašė:
Aš sportuojanti, o oro taip pat nuo nėštumo pradžios ėmė trūkti🤪
Geras, galvojau man del to, kad nesportuoju visai 😀
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai