burbuliuke585 parašė:
Tikrai taip tikiuos 😂🙈 as is Stockton-on-Tees![]()
Ai,tai jus net ne LT
kaip smagu,kad susitinkam cia is viso pasaulio kampeliu ❤
burbuliuke585 parašė:
Tikrai taip tikiuos 😂🙈 as is Stockton-on-Tees![]()
Ai,tai jus net ne LT
kaip smagu,kad susitinkam cia is viso pasaulio kampeliu ❤
Audraxxx parašė:
Ai,tai jus net ne LTkaip smagu,kad susitinkam cia is viso pasaulio kampeliu ❤
Aha tikrai fainai ir isgirst daugumos nuomones apie nestuma, tyrimus
nes tikrai daug kur skirtingai
🤷♀️ Kelinta valanda jus ryt turit vizita?
burbuliuke585 parašė:
Toks jausmas kad ryt ziaurei lentinga diena 🙈
sveikutes, man taip pogi rytoi echoskopas, ziauriai bijau nes esu turejusi persileidima, o dabar dar visiskai nesijauciu nescia.. pries kokia savaite nustojo ir krutis temti, nei pilvo maudzia... nezinau net ka ir galvot, labai bijau, manau rytoi echo lauksiu drebanciom kojom :/
seline parašė:
Sveikos 🙂 as apsirgau gerkle skauda belekaip kaulus lauzo temperatura jau kyla 😱 merginos gal jus zinot galima ciobreliu arbata nescioms gerti?
Vargsele... As gerdavau visas vaistazoles, tame tarpe ir ciobrelius. Mano ginekologe taip karta pasake, kad jeigu kibirais arbatos neisgersi, tai ir nepakenks nuo penkiu puodeliu per diena, nes pakenkti gali tik labai didele koncentracija, kurios mes fiziskai tiesiog nepajegtume suvartoti 😁 Tai tikrai ir avietes, ir liepziedzius, ramuneles, ciobrelius, medetkas gerdavau, kai sirgdavau.
seline parašė:
Sveikos 🙂 as apsirgau gerkle skauda belekaip kaulus lauzo temperatura jau kyla 😱 merginos gal jus zinot galima ciobreliu arbata nescioms gerti?
Man vaistininkė pasakė, kad negalima. Nors aš nežinodama geriau. Geriau česnakų, medaus... O čiobrelio bent jau nestipraus tada.
Audraxxx parašė:
Man 32 m. Nei seimoj nei giminej nera buve kokiu apsigimimu. Kaip pastojau po 6sav.buvo patepluojimai,gyd sake guleti tai kiek imanoma buvau lovos rezime ir daug n…
Turejus ir as persileidimu, istorija mano visa, tai tikrai spalvinga blogaja prasme, labai nerimavau tik suzinojusi, kad laukiuosi, bet veliau susiemiau ir pasakiau sau, kas viskas bus gerai ir taip buvo, tai ir jums linkiu tiketi, kad viskas bus gerai ir laikysiu kumscius, kad patikrinimas butu labai sekmingas ❤
burbuliuke585 parašė:
Aha tikrai fainai ir isgirst daugumos nuomones apie nestuma, tyrimusnes tikrai daug kur skirtingai
🤷♀️ Kelinta valanda jus ryt turit vizita?
10.30 😊 o jusu? 😊
Auritukas parašė:
sveikutes, man taip pogi rytoi echoskopas, ziauriai bijau nes esu turejusi persileidima, o dabar dar visiskai nesijauciu nescia.. pries kokia savaite nustojo ir kru…
Bliam as tikiu kad viskas bus gerai! Turi sy kart but ir jau 12 sav tai jau kaip sakyciau nemazas kelias nueitas... butinai prasineskit ryt kaip jums! Ir sekmes 😇
Auritukas parašė:
sveikutes, man taip pogi rytoi echoskopas, ziauriai bijau nes esu turejusi persileidima, o dabar dar visiskai nesijauciu nescia.. pries kokia savaite nustojo ir kru…
Man ties 12 savaite lygiai taip pat nustojo skaudeti krutis, praejo pykinimai, padaugejo jegu tai sakiau, kad irgi nebesijauciu nescia. Bet leliukas vystosi, pradinge ryskus pozymiai tokiu laiku kaip jusu visiskai nieko blogo nesako, bet linkiu didziausios sekmes rytoj❤
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai