andzelikati parašė:
Sveikutes, norejau jusu paklausti ar dazote plaukus?
As dazau kaip ir anksciau. Tiesa kirpejai pasakiau, kad laukiuosi praejusi karta, tai sake kitus dazus naudos sekanti karta.
andzelikati parašė:
As dazau kaip ir anksciau. Tiesa kirpejai pasakiau, kad laukiuosi praejusi karta, tai sake kitus dazus naudos sekanti karta.
egleeer parašė:
jokių atostogų eiti nebegalės? Vaje, čia mano vyrui liūdesėlis bus![]()
ne taip supratote, vyras galės eiti įprastų atostogų, jis tik negali perimti vaiko priežiūros atostogų
Jugasinka parašė:
ne taip supratote, vyras galės eiti įprastų atostogų, jis tik negali perimti vaiko priežiūros atostogų![]()
aaa, tai viskas gerai tada
Klaudia. parašė:
Jums dar labiau pasiseke tada nei daugumai 🙂 nes as vien jau kiek zinau mamyciu besilaukianciu mergaiciu tai buna tikrai labai sunki pradzia 🙂
Manau mitas, tiek antrasis, tiek trečiasis neštumas su mergaitėmis, ir lengvai, be vėmimų ar sunkumų. Su berniuku tas pats buvo 🙂 Turiu tarpe draugių, kurios iki išsekimo pradžioje berniukų laukėsi.
DaivAda parašė:
Manau mitas, tiek antrasis, tiek trečiasis neštumas su mergaitėmis, ir lengvai, be vėmimų ar sunkumų. Su berniuku tas pats buvo 🙂 Turiu tarpe draugių, kurios iki iš…
sutinku. Turiu pažįstamą, kuri turi ir berniuką ir mergaitę, abu nėštumai labai sunkūs, pykinimas tęsėsi net iki nėštumo galo.
DaivAda parašė:
Manau mitas, tiek antrasis, tiek trečiasis neštumas su mergaitėmis, ir lengvai, be vėmimų ar sunkumų. Su berniuku tas pats buvo 🙂 Turiu tarpe draugių, kurios iki iš…
Turiu dvi mergaites - su viena nestumas buvo pasaka su kita - visiskai atvirksciai.
Dabar per viduriuka, bet tikrai ne pasaka 😁😁😁
andzelikati parašė:
Dažau sruogelėmis, esu blondynka
Musmus parašė:
O gal kuri jau žino ko laukiasi? Mergytes ar berniuko?![]()
Aš laukiuosi mergaitės, pasakė 11sav. Neužgarantavo, bet iš augimo kampo pasakė, kad greičiausiai mergaitė, laikas parodys ar pirmasis spėjimas teisingas
Musmus parašė:
Mes mergytes
Musmus parašė:
Mes mergytes. Vyras labai dziaugiasi, nes labai mergytes norejo.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai