Vikavika parašė:
Sveika, mano taip pat 22d 🥳
Ir mano 22d😃
Vikavika parašė:
Sveika, mano taip pat 22d 🥳
Ir mano 22d😃
Oj ir mes su pirkiniais neskubam... buvo cia drauge kur maza vaika turi mane prigazdinus, kad jau pirkciaus po biski ,o as ir pamaciau patinkanti vezimuka ir nusipirkau🤣🤣🤣🙈🙊 ir ka... pasirodo kad vezimas man netinka🤣😂 nes pasirodo dvynuku laukiuosi😍😃 tai dabar sakiau nieko nepirkaliosiu nors ir jauciu is aplinkiniu spaudima, pastoviai tik girdziu ojei kiek pinigu jums reikes juk du vaikai iskart... ojei jau pirk pampersus ,misinukus🙈🙈 sakau juk nezinau kokie pampiai,kokie misinukai tiks tai kam dabar uzsipirkt ir sandeliuot🙄 nu zodziu jau kai kiti pasneka ir nervai jau kartais paima... Ypac manaji bando gasdinti kad vargsit..pinigu truksit... is namu nebeiseisit sakau kam gasdinat bereikalingai... kaip bus taip... 🙄
Inga0514 parašė:
Oj ir mes su pirkiniais neskubam... buvo cia drauge kur maza vaika turi mane prigazdinus, kad jau pirkciaus po biski ,o as ir pamaciau patinkanti vezimuka ir nusipi…
Keisti žmonės.. Aš kaip tik norėjau dvynukų
O dėl vežimo ir aš neskubu, taip dairausi, žiūrinėju, bet neperku. Spesim. Su pirmąja išėjau į dekretą ir po dviejų savaičių pagimdžiau, realiai nieko neturėjau (neišnešiotukė) bet ne pasaulio pabaiga, grįžau iš ligoninės ir nusipirkau 🤷♀️
Šįkarta gal tiek ne lauksiu, bet pradžioje žadu favoritus pastumdyti, pračekinti ir tik tada spręsti ar vertas pinigų ar ne, nes su pirmąja taip ir neradau savojo, o tris pakeičiau per tą laiką
gyvaciute parašė:
Bet juk į dekretą lyg gegužės gale ar ne?ar dėl stažo trūkumo ilgiau dirbsit?
As esu UK, tai cia kitaip 😒
Ir turesiu gryzti i darba, kai leliui bus 7men,nes po to nebemoka....
Inga0514 parašė:
Oj ir mes su pirkiniais neskubam... buvo cia drauge kur maza vaika turi mane prigazdinus, kad jau pirkciaus po biski ,o as ir pamaciau patinkanti vezimuka ir nusipi…
O gal mišinukų net nereiks 🙂
Inga0514 parašė:
Maziau klausykit, zmones visada bele negatyviai nuteikti
nesipirkit kruvos pampersu is anksto tikrai, gal vaikiukams jie visai netiks, geriau jau po truputi vis atsideti pinigeliu
mes vaikuciui turim atsideje pinigu, tai kazkaip visai nesukam galvos del pirkiniu, kuriuos reikes pirkti, aisku vienas pas mus
bet jei yra pinigu vienam, tai bus ir dviems, taip, kad juokites i akis tiems zmonems ir sakykit, kad nenusisneketu
Inga0514 parašė:
O gal mišinukų nereiks?Aš pirmą nežindžiau beveik,o dukrą žindžiau. Norėčiau ir dabar žindyti,nes žinokit la fa,įdavei naktį (.) pavalgė ir miegi toliau. Nesakau,kad tai buvo lengva.
Jugasinka parašė:
Mano pirmas lengvas buvo, pagimdžiau mergaitę 🙂
Leeni parašė:
Mano nestumas irgi viskiskai lengvas, jokiu pykinimu, nieko, tik pamiegu ilgiau, ypac 1-am trimestre miego norejosi. Bet pas mane mergaite.
Jums dar labiau pasiseke tada nei daugumai 🙂 nes as vien jau kiek zinau mamyciu besilaukianciu mergaiciu tai buna tikrai labai sunki pradzia 🙂
Mes vežimuką pasilikom nuo pirmagimės, aišku, gal jau ir senesnis modelis, bet man svarbu patogus, lengvas, manevringas, plius neutralus, nes nei tada nei dabar lyties nežinojom
zippy leather classic
aš buvau jau pasiryžusi parduot, bet vyras paprotino, kad paskui už tokią kainą tokios būklės nerasim
linkiu visoms gerų paieškų, laiminga, kad bent šitas rūpestukas atkritęs, nes man ką nors išsirinkti, tai baisus reikalas🙈
O kas dėl lyties tai aš nei pirmu atveju spėjimą ar nuojautą turėjau, nei dabar, visiškai, su pirmagime viskas buvo ok nėštumo metu, gal tik pirmus 2 mėnesius žiaugčiojau daugiau, rūgštys kilo, poilsio norėjosi, šį nėštumą bloga buvo, bet jokių vėmimų, nuovargis tik buvo wow, norėjosi to miego nežmoniškai, o dar kai mažiukei dėmesio reikia, tai oj sunku buvo, bet po 12 savaitės atsigavau, savijauta gera, jei ne pilvukas tai tas pats kas nesilaukčiau
kad tik taip ir toliau🙏🎈
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai