burbuliuke585 parašė:
Kai dukryte maza buvo tai buvau pirkus viena puse kokoso kita grikiu lukstu Nzn niekuo nesiskundziau 🤷♀️😊 dabar tai pat kazka panasaus ziuresiu nauja , nes seno ti…
O is kur pirkote? Galite rekomenduoti?
burbuliuke585 parašė:
Kai dukryte maza buvo tai buvau pirkus viena puse kokoso kita grikiu lukstu Nzn niekuo nesiskundziau 🤷♀️😊 dabar tai pat kazka panasaus ziuresiu nauja , nes seno ti…
O is kur pirkote? Galite rekomenduoti?
burbuliuke585 parašė:
Mes jau isririnkome vezimuka, tik pirksim veliaudrabuziuku mamas & papas biski nusipirkau nes 50% pirkau neutralias spalvos drabuziuku 😊🙈🙈🙈
Mums irgi šitas patrauklus atrodo. Tik dar nebuvome gyvai pažiūrėti. O jūs žiūrėjote Vaikutyje?
editulia93 parašė:
O is kur pirkote? Galite rekomenduoti?![]()
Oj nebepamenu pirkau pries daugiau nei 9 metus, bet gryzus y klp jieskosiu naujo tai jei rasiu toki pat butinai pasidalinsiu
Labas vakaras mielos mamytės!!!
Vis pasižiūriu šią temą, bet vis kažkas išlysdavo, kad neparašydavau.. Galų gale kai prisiruošiau parašyti žiūriu beveik 400 puslapių prirašyta
Ir kaip jūs manote, ant tiek norėjau jus pažinti, kad mažiau daugiau kiekvieną komentarą per kelias dienas perskaičiau
Na ką metas prisistaryti, labai malonu susipažinti man 28 metai, turiu vieną gražią nuostabią dukrytę 7 metukų, prieš metus laiko panašiu metu nusprendėme su vyru, kad visgi metas šeimos pagausėjimui, iš pirmo nelabai norėjosi, nes siekiau karjeros, kolektyvas nuostabus buvo, o ir iššūkiai patiko, bet laikas ėjo ir vis nesisekė tuos gandrus prisišaukti, galų gale ant tiek daug visko vyko gyvenime, kad likimo ironija susivariau pėda vasara, teko imti ne darbingumą ilgam laikui, pasimatė koks "šaunus" kolektyvas, gali tapti gyvačių lizdu, nusiėmiau pareigas, susimažinau valandas po biliotenio, bet niekas nesikeitė.. Vis daugiau jaučiau mobingo, tiesioginis vadovas nematė tame problemų, tad nusprendžiau keisti darbą, susiradau kitą, ehh ir likimo ironija vadovas nenorėjo manęs paleisti anksčiau laiko, nors matė kaip mane ėda kelios kolegės darbe
Išėjusi pajutau kaip galiu laisvai kvėpuoti, atrodo dėl tų žmonių dėjau galva, aukojau laiką, viršvalandžius, traukiau jų sėdynes iš nepatogių situacijų.. O išeinant sugebėjo išvadinti mane įvairiausiais žodžiais, kad ėmiau bilioteni.. Ehh bet išeinant negalėjo net pakelti akių tik per žinutes buvo mandros.. Norėjau kovoti, viešinti, gėdinti, įtraukti darbo inspekcija, bet suvokiau viena, jai tiesioginiui vadovui ne rūpės niekas nesikeis
Tad išėjus nurimau, atėjau į naują darbo vietą, pareigos geresnės, atlyginimas taip pat, net ir darbo valandos palankios, bet pajutau, kad dar nešu senosios darbovietės kryžių, negaliu susikaupti, dirbti.. Tad išėjau, vadovė bandė sulaikyti, bet sakiau sugrįšiu gal kažkada, ne mano laikas, įstojau į darbo užimtumo centrą ir likimo ironija kažkas po poros savaičių pastojau! Visgi ką daro poilsis, ramybė, namai ir mylimi geri žmonės.. Tik kažkaip neramu kaip reaguos darbo biržoje į mano tokia staigmena, gal kas jau turi patirties šitame reikale, ar labai nepyksta?
Atrodo tiek dauh turiu ką jums pasakyti, padiskutuoti, bet laiko dar bus sugebėsime biena kitos apatinius pažinti
Ir bandžiau prisijungti į slaptą grupę, pasakė, kad nebepriima naujų narių, o taip gaila
Asta čilli vanilli parašė:
Labas vakaras mielos mamytės!!!![]()
Vis pasižiūriu šią temą, bet vis kažkas išlysdavo, kad neparašydavau.. Galų gale k…
Labuka, sveika atvykus ir sveikinimai!!!🌷🌷🌷🎉🧸 Taip poilsis , ramybe daro savo
man taip irgi nutiko
burbuliuke585 parašė:
Labuka, sveika atvykus ir sveikinimai!!!🌷🌷🌷🎉🧸 Taip poilsis , ramybe daro savoman taip irgi nutiko
![]()
Žiūriu mūsų terminai galima sakyti tuo pačiu metu, man nustatė terminą rugpjūčio 22d 🤗
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai