cikcirik00 parašė:
Sia savaite gavau nesciosios kortele ir labai nustebau pamacius, kad ant jos pirmo lapo yra papildu reklama, o paskutinis lapas isvis vien tik reklamai skirtas 😳 Ne…
Ne pas mane jokių reklamų.
cikcirik00 parašė:
Sia savaite gavau nesciosios kortele ir labai nustebau pamacius, kad ant jos pirmo lapo yra papildu reklama, o paskutinis lapas isvis vien tik reklamai skirtas 😳 Ne…
Ne pas mane jokių reklamų.
cikcirik00 parašė:
Savo knygelės dar neturiu, gausiu po tyrimų atsakymų, bet ją jau užpildė, mačiau ir mano bus su pregnacare reklama. Dirbu vaistinėje, tai žinau kaip tie reikalai vyksta, eina atstovai ir per vaistines ir per gydytojus, pasakoja kad jų produktai patys geriausi, dalina tušinukus, lankstinukus ir pan, tai čia lygiai tas pats. Reklama.
Stebuklo belaukiant parašė:
Būsimos mamytės, kokius vitaminus geriate nėštumo metu?
Mamita, omega 3 ir magni
Difolin, magnis ir liepė kartą į savaitę kalio išgerti, nes jis pas mane ant ribos
Difolin+ ir žuvų taukus, esant poreikiui magnį Diasporal. Vėliau Elevit gersiu.
LePukuota parašė:
Difolin+ ir žuvų taukus, esant poreikiui magnį Diasporal. Vėliau Elevit gersiu.
Man daktare sake pasidet Elevit, nes juose daug daugiau gelezies nei kituose
cikcirik00 parašė:
Aš kortelę gausiu tik trečiadienį tai kolkas nežinau kokia bus, bet praeitą kartą gavau kortelę be reklamų, bet ji buvo reklaminėje papkutėje + buvo knygutė ir visokių mėginukų pridėta, tai man visai netrukdė, net patiko 😊
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai