Kanele parašė:
Aš irgi manau kad jei pati daro tai kaip galima drausti, juk vaikas jaučia, kad jam jau reikia tai daryti. Dabar neleisim tai paskui gali tekti patiems mokinti. Man…
Va va, aš irgi sudvejojau, ar nepadarysiu blogiau neleisdama🤷♀️
Kanele parašė:
Aš irgi manau kad jei pati daro tai kaip galima drausti, juk vaikas jaučia, kad jam jau reikia tai daryti. Dabar neleisim tai paskui gali tekti patiems mokinti. Man…
dijaviko parašė:
Rimtai atsiseda jau? Geerraassss😁
Faktas, kad vaikutis stiprus, bet kazkaip stengciausi bent menesiuka pristabdyti s…
To sėdėjimo aš ir neskatinu, jis pats sėdasi🤷♀️
Aš manau, kad mums mankštelė taip padėjo greitai susidomėt judėjimu, nes kai parodė mankštą, kad vaikas būtų mažiau susikaustęs, tai aš buvau šoke, kad tokį mažiuką taip judinti, kilnoti, ar net laikyti galima (baisu žiūrėt buvo, bet vaikas net nusiramino taip judinamas). Tai va, gerą mėnesį darėme tą mankštą ir pradėjo verstis nuo nugaros ant pilvo, bandyt sėstis.
Laimushke parašė:
Aš manau, kad mums mankštelė taip padėjo greitai susidomėt judėjimu, nes kai parod…
Gal turite mankštelės video?
Laimushke parašė:
Aš manau, kad mums mankštelė taip padėjo greitai susidomėt judėjimu, nes kai parod…
Gal turite video kaip daryti ta mankstele?🙂
Laimushke parašė:
Jei turit video, ir as buciau dekinga 😍
Zaneta.Z parašė:
O tai atsikelia paryčiais, pavalgo ir nebeužmiega?
Visaip būna, kartais užmiega lengvai, o kartais muistosi muistosi ir ilgai užtrunka kol įmiega 🙈
Kisulita parašė:
Maniškis irgi pradėjo keltis paryčiais, 3 - 4val., kai pabunda, pavalgo ir tada kažkoks paviršinis miegas būna su niurkymaisis į krūtį iki 6 ryto, apie 6:30 - 7 jau…
Ir aš šią savaitę kaip zombis, visai nepailsejau 😭 kad miego regresas būna apie 4 mėn., o mūsų mažylei tik prieš 2 dienas suėjo 3 mėnesiai tai mums šitas gal nelabai tinka 🤔
dijaviko parašė:
Mano anyta irgi savaitgali "uzveme" kad va tuoj valgys koses ir bus jai sociau (mergaite buvo nerami, valgo tik MP).. uzjauciu tas "senovines" mamas ir nieko nebesa…
Mano viena draugė irgi vargsta su savo anyta, kuri vis sako duoti gerti iš buteliuko, nes vaikas naremus ir naktimis nemiega, tai sako, kad neprivalgo, nors jos vaikas belekiek svorio priaugo per mėnesį, 1,7 kg. 🙈🙊 Ir vis tiek vis klausinėja ar neduoda buteliuko, iš buteliuko geriant matytų kiek išgeria ir būtų aišku ar pavalgo sočiai ir jokie argumentai nepasiekia jos anytos, vis varo savo su tuo buteliuku ir viskas, tai vargsta draugė 😆 Dar buvo siūliusi jos anyta vaikui duoti kokio lašinuko pačiulpti, nes gi atsibosta vaikui vien pieną gerti 🤣 Draugės vaikui, beje, 6 sav. 🙉
Kisulita parašė:
Mano viena draugė irgi vargsta su savo anyta, kuri vis sako duoti gerti iš buteliuko, nes vaikas naremus ir naktimis nemiega, tai sako, kad neprivalgo, nors jos vai…
Omg čia tai baisu su tokiais patarimais 😲😲😲
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai