mirgame parašė:
Sveikinimai! Siurprizu megejas atkeliauja♥️👶
Tikiuosi kad tikrai siurprizas ir bus nes sakiau 3 panų per akis reik gi ir berniuko 😆
mirgame parašė:
Sveikinimai! Siurprizu megejas atkeliauja♥️👶
Tikiuosi kad tikrai siurprizas ir bus nes sakiau 3 panų per akis reik gi ir berniuko 😆
Littlesecret parašė:
Sveikos mamytės☺️ ar yra tokių, kurios susiduriat ar turėjot tokią mažytę prablemą. Mano vaikutis nelabai nori sėdėti auto kėdutėje, jei yra ne mieguistas. Realia…
Mums irgi tas pats. Į kiemą einam tik ant rankų (kelis kartus pavyko išeiti būdraujant vežime, bet tik keliolikai minučių, o jei įminga ant rankų ir paguldai į vežimą tai neilgiau nei pusvalandžiui), tai laukiam kol ateis sportinukas, gal bus įdomiau jame nei lopšyje. O su auto kedute, irgi panašiai kelios min kėdutėj ir viskas, muistosi rangosi zyzia, kuriam laikui padeda koks nors barškaliukas, bet irgi neilgam. Bet ką pastebėjau ilgainiui vis ilgiau išbūna, kad ir po kelias min, bet vis ilgiau. Tai gal jiems reikia priprasti. Pavydžiu tiems tėveliams, kurių leliukus raminančiai veikia važiavimas automobiliu.
Littlesecret parašė:
Sveikos mamytės☺️ ar yra tokių, kurios susiduriat ar turėjot tokią mažytę prablemą. Mano vaikutis nelabai nori sėdėti auto kėdutėje, jei yra ne mieguistas. Realia…
Mūsų nelabai sėdi, šeštadienį tai su vyru nežinojom kur dėtis, kai užstrigom kamštyje, o mažasis verkė automobilyje 😟 Vakar buvom parke su draugais susikti, tai irgi sunkiai vežimėlyje pabuvo 🙄 Tai panešiojom. Laukiu kol galėsiu į nešioklę sodinti veidu į priekį, manau jam taip turėtų patikti, tai tada gal bus lengviau kur nors pasivaikščioti su juo 🤔 O pas jus sportinukas ar lopšelis? Mes jau užmetėm sportinę dalį vietoj lopšelio ant rėmo, tai tikrai geriau, daugiau mato, ilgiau pabūna kol suirzta.
waily parašė:
O man vestuvinis ziedas neuzsideda.. nors sveriu net 5 kg maziau nei per vestuves,bet pirstas isplatejo.. dabar reiks didinti🤦♀️
Eina sau, dar ir taip būna 😯🙈
Agnė_LTU parašė:
Mano mergina pradejo sliauzt atbulomnes kojos neina į priekį, tai varo tik rankom, tai atsistumimas gaunasi ir varo atbulom 🤣🤣
Mano lygiai taip pat!!! Siandien palikau ant takelio, pati ant lovos atsisedau, ziuriu kazka telefone, ir jauciu, kad mane vaikas su kojytem liecia😁 ir toki nemaza atstuma nuvare😁 reikes pastebeti kaip ji ten stumiasi😁
lince_ parašė:
Sveikos mamytes, ar yra dar mažyliu kurie nesivarto nei į viena puse? Mano lelius jokio intereso nerodo verstis, nors ir į manksteles einam, o ir sveria jis 9,5kg..…
Mabo nelabai vartosi, jau buvo apsivertęs, galvojau pagaliau pradėjo, bet tai tertuko kelias dienas, po yo prasidėjo jam kažkoks piktuno periodas, o dabar nesivarto. Kai už rankytės truputį paverčiu ant šono ir kiek stumteliu tai apsiverčia, bet šiaip nelabai... Bet jam matyt taip nepatinka ant pilvuko, kad jau bando atgal verstis nuo pilvo 🙈🙉
dijaviko parašė:
Mano lygiai taip pat!!! Siandien palikau ant takelio, pati ant lovos atsisedau, ziuriu kazka telefone, ir jauciu, kad mane vaikas su kojytem liecia😁 ir toki nemaza …
Maniske atsispaudimus darydama vis stumiasi tolyn. Bet kaip pyksta, kai tikslas priekyje, o ji atgal varo ir tolsta nuo jo 🤦♀️ o ir siaip jau džiaugiausi, kad verstis nuo pilvo ant nugaros verstis, tai pora dienu pasivarte ir vsio. Pradejo bandyt judet i prieki ir nebemoka vel apsiversti 🤦♀️ o maciau, kad tikrai bandydama apsiversti apsiverte, nebuvo, kad netycia pavyko. Nes siandien tai apsiverte netycia, tai neuzskaitau, kad vertes 🤣
Kisulita parašė:
Mabo nelabai vartosi, jau buvo apsivertęs, galvojau pagaliau pradėjo, bet tai tertuko kelias dienas, po yo prasidėjo jam kažkoks piktuno periodas, o dabar nesivarto…
Tas pats ir pas mus, prieš savaite kiek mieliau bandė verstis, o tada prasidėjo zirzenimas ir taip kokia savaitę.. čia gal augimo šuolis..?🤷🏻♀️
lince_ parašė:
Tas pats ir pas mus, prieš savaite kiek mieliau bandė verstis, o tada prasidėjo zirzenimas ir taip kokia savaitę.. čia gal augimo šuolis..?🤷🏻♀️
Arba dantukai arba augimo šuolis 🤔 Bet pas mus jau praėjo juodos dienos, vėl vaikas šypsosi, linksmas, bet vat nebesivarto 🤦♀️
lince_ parašė:
Sveikos mamytes, ar yra dar mažyliu kurie nesivarto nei į viena puse? Mano lelius jokio intereso nerodo verstis, nors ir į manksteles einam, o ir sveria jis 9,5kg..…
giedre.ne parašė:
Maniškė irgi nesivarto, tik į šonus ir kojas iškėlus rankytėse laiko. Ant pilvo kai paguldau, tai patenkinta būna, bet pakankamai greit pavargsta. Neseniai buvom pa…
Nesivarto niekaip ir sliauzti nepavyksta, nes nezino ka su rankom daryti. 3 ar 4 kartus i namus atvaziavo kineziterapeute, karta buvom baseine (nenormalios eiles 🤦🏻♀️), padidejes ranku ir koju tonusas, itempta nugara, todel jai sunku paciai apsiversti. Darom pratimus, laukiam "valdisku" mankstu ir tikimes, kad pageres. Man tas pasakymas, kad vaikas tingi jau atrodo juokingai, nei ji tingi, nei ka, tiesiog raumenys per daug itempti ir nepavyksta. Labai daug dirbti reikia ☹️
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai