2019.12.04 11:46 (prieš 6 m.)
As su abiem vaikais atejau pas ginekologe kai man buvo 7 sav. Tuomet jo tik pasiklausineja biskuti, liepia ateiti kai didesnis nestumas, tuomet tyrimus suraso ziv. Ir pan. Slapimas, kraujo, susveria. Pirmajo echo padaro gal buna nzn. 12 sav..., bet didysis echo buna apie 18-20sav...
Paskui gali ir nebedaryt jo jei nera indikaciju, bet pvz. Man auguliene dare kai i dekreta isejau. Kitos privaciai nulekia pasidaro.
Apie 23-24sav. Buna 3 tasku gliukozes tyrimas. Isejus i dekreta vel daromas ziv, bendras kraujas, o apie 36sav. Del streptokoko bakterijos imamas tyrimas.
Cia tokie pagrindiniai dalykai kurie priklauso jai nestumas geras. O seip tempimai, raisiu skausmai, klubų viskas ok, negeri dalykai buna jai kraujuojama ar vaisiaus judesiuku nejauciama, kai zinot kad jie turetu justis sakykim, nes vistiek kad ir pilvelyje kudikis turi sioki toki ritma... Arba pvz. Skausmas kuris nepraeinantis yra tuomet reiktų kreiptis i med. Istaiga.
Vaisiaus judesiai tarkim su pirmu buvo man placenta nugarinej daly pajauciau 17sav. Judesiukus, o dabar prieki placenta tai 17sav. Buva tik toks burbuliavimas o judesiukai nrml. Tik 21 sav. Pasijaute.