Clarabella parašė:
Sveikos, prisijungiu ;) 11+2 savaitės mano pilvuko gyventojui. Pirmas echo buvo tik vakar,tai iki jo labai ilgai nerimavau ar viskas mažiukui gerai. Gydytoja išsita…
Aš dėl nėštumo lankausi Medica klinikoj
Clarabella parašė:
Sveikos, prisijungiu ;) 11+2 savaitės mano pilvuko gyventojui. Pirmas echo buvo tik vakar,tai iki jo labai ilgai nerimavau ar viskas mažiukui gerai. Gydytoja išsita…
Aš dėl nėštumo lankausi Medica klinikoj
Asterina parašė:
Ačiū už patarimą. Toje temoje jau iš esmės radau atsakymą.
Tai ar viskas gerai?🤞
AsEsu. parašė:
Aš kadangi nekantrus tai manau sulaukus 15 savaitės eisiu privačiai sužinoti 😅 labai tikiuosi mergaitės du bernai yra norisi draugijos 😁
Kaip aš jus suprantu, man lygiai tas pats
Beje su antru jau 14 sav kai ejau pasakė lytį nes buvau skaičius kad tokiu laiku jau matosi.
Katt parašė:
Tai ar viskas gerai?🤞
Deja, negerai. Bent pagal Prisca. Darysime NIPT. Labai noriu sveiko leliuko..
Mums pirmas, labai lauktas ir nors amžius, rizika, bet visvien labai norime bent vieno ir sveiko vaikelio.
Zivilliuke parašė:
pas mane pirmas gimdymas cp antra gimdžiau pati. Gimdymo metu lyg tempe randa, toks nemalonus jausmas buvo. Bet viskas buvo gerai. Vaikas nemazws buvo, mano g…
As labai bijau, kad mano lėlius nebūtų didelis, nes pirmas vaikutis svėrė 4880 o sako, kad antri vaikai didesni, tai tada net nesvajoti man apie natūralų gimdymą 😅
Asterina parašė:
Mums pirmas, labai lauktas ir nors amžius, rizika, bet visvien labai norime bent v…
Labai tikiuosi, kad šis tyrimas nepasitvirtins. Nenusiminkite, tikėkite, kad viskas bus gerai.
Asterina parašė:
Mums pirmas, labai lauktas ir nors amžius, rizika, bet visvien labai norime bent v…
O ka prisca parode?
Asterina parašė:
Manau jus bukite rami,pagal prisca,kiek esu girdejusi ir gyd,sake labai nugazdina ir apgaulingas tyrimas,man del to Nipta liepe iskart daryt,priscos nedariau.
Kuo didziausios sekmes
Svajonėspildosi parašė:
Manau jus bukite rami,pagal prisca,kiek esu girdejusi ir gyd,sake labai nugazdina ir apgaulingas tyrimas,man del to Nipta liepe iskart daryt,priscos nedariau.
As irgi apie prisca net negalvojau, tikimybiu teorija ir tiek. Pasidariau nipt ir ramu
Asterina parašė:
Ačiū už patarimą. Toje temoje jau iš esmės radau atsakymą.
Zinau, kad didelis rodmuo laisvo hcg, nera gerai. Taciau tikiuosi nipt jus nudziugins. O jus gal po ivf ar stimuliaciju? Po proceduru daznai buna padidejes laisvas hcg.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai