jurgmind parašė:
O, gal ir man paspeliokit kas galetu but is veiduko., nes genetike nepamate![]()
Mazasis princas 😍
jurgmind parašė:
O, gal ir man paspeliokit kas galetu but is veiduko., nes genetike nepamate![]()
Mazasis princas 😍
jurgmind parašė:
Cia tai berniukas is veido 😁
Bet jie anksti pasirodo, tad yra vilties ir mergytei, jei dar nemate 😁
Melisss parašė:
Cia tai berniukas is veido 😁
Bet jie anksti pasirodo, tad yra vilties ir mergytei, jei dar nemate 😁
Gydytoja sake irgi, kad is to kaip vaikiukas ten elgiasi per apziuras, tai sako tikras berniukas :D.
jurgmind parašė:
Sakyčiau, berniukas
Aš kai savo vaikelį pro ekraną pamatau, nu man toks į vyrą panašus. Kaukolės forma, kojos, veido profilis. Įdomu, ar tikrai čia taip bus. Kažkaip kiti vaikai visai kitokie buvo. Tokie putlesni. Aš jam vis po echo sakau: nu toks gražus vaikas, taip norisi išsaugot. O jis vis prisiminęs ir klausia: ar gražus vaikas? Papasakok koks gražus.
Raganiucia parašė:
Aš kai savo vaikelį pro ekraną pamatau, nu man toks į vyrą panašus. Kaukolės forma, kojos, veido profilis. Įdomu, ar tikrai čia taip bus. Kažkaip kiti vaikai visai …
O juma prieš tai buvusių nėštumų nepavyko išsaugoti, kad taip sakot?
Nepasimetusi parašė:
As manau, jei genetikai nemato tokiam laike, tai bus mergaitenes berniuko atributika tikrai pamatytu
![]()
Nebūtinai
mano teta laukė mergaitės nes nieko nematė gydytoja o susilaukė trečio sūnaus
avokadas parašė:
Nebūtinaimano teta laukė mergaitės nes nieko nematė gydytoja o susilaukė trečio sūnaus
![]()
Cia as butent apie genetikus. Paprasta poliklinikos gine tikrai gali nematyti, ju ir iranga kartais ziauriai prasta buna. O genetikai taigi viska mato, ir ju iranga labai gera
Raganiucia parašė:
Iš veiduko nu tokia mergytė!
O taip burėm berniuką, per echo jaudinausi kaip per egzaminą, nes sakė arba mergaitė arba nematau :), pažiūrėkim vėliau. Panelę jau turim, tad
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai