vavava parašė:
Koks jūsų gimdos kaklelio ilgis?
2cm +1.5cm dar kažkas ten AGN sakė prieš kelias dienas kai buvo 37+5sav
viso nėštumo metu buvo 3.5-3.7cm
vavava parašė:
Koks jūsų gimdos kaklelio ilgis?
2cm +1.5cm dar kažkas ten AGN sakė prieš kelias dienas kai buvo 37+5sav
viso nėštumo metu buvo 3.5-3.7cm
Sejlia parašė:
Man dar ne pasisalines kamstis bet pergyvenu kažkaip, dabar turiu 38+2, bet jaučiau šiandien tokį nutekėjimą lengva tačiau jokių pojūčių kitų nebuvo, kvapo irgi nėr…
Vis pasikartoja tas nubėgimas? Čia vienai narei lyg vis pabegdavo vandenys, bet sakė nieko tokio. O aš kai nuvažiavau be šoninių vandenų, gavau pizdi kad laukiau.... Nors tikrai sunku buvo atskirt nuo šlapimo, išskyrų 🙄 o jus gal savo ginei bandykit pasukt, kol ne naktis
ramiau bus
Vabaliukas. parašė:
Vis pasikartoja tas nubėgimas? Čia vienai narei lyg vis pabegdavo vandenys, bet sakė nieko tokio. O aš kai nuvažiavau be šoninių vandenų, gavau pizdi kad laukiau...…
Nebedirba šiandien, pas ją turiu eiti trečiadienį įdomu ar galima tiek laukti
na aš įklotus visada jau nešioju pradžioje buvo šlapimo nelaikymas bet dbr kai kelnaičių visi šonai drėgni galvojau ar gali taip būti, juk būna vos vos kai šlapimas, tai pažiūrėjau kad nėra kvapo tada biski sunerimau, mėginsiu ieškot vaistinės neuzilgo kur amnio detect galėčiau įsigyti, gal bent nuramins mane iki kol ateis vizitas pas gydytoją 🙈
Sejlia parašė:
Nebedirba šiandien, pas ją turiu eiti trečiadienį įdomu ar galima tiek lauktina aš įklotus visada jau nešioju pradžioje buvo šlapimo nelaikymas bet dbr kai keln…
Jo arba bandykit tu iklotu vandenims nusipirkt, pas mane kaime jų ner nei vienoj vaistinej😄 tai irgi buvau sunerimus ar ne vandenys
Sejlia parašė:
Nebedirba šiandien, pas ją turiu eiti trečiadienį įdomu ar galima tiek lauktina aš įklotus visada jau nešioju pradžioje buvo šlapimo nelaikymas bet dbr kai keln…
Toks stipresnis padrėkimas tikrai galėtų būt vandenys, tai geriau pasitikrinkit kuo greičiau, nes man ginė sakė, kad net per mažą skylutę gali infekcija pasigauti
Aguona123 parašė:
Na man tai labai keista kai lyginama skirtingu saliu ligoniniu maistas. Reiktu pradeti nuo to kad tiek pati sistema(mokesciu, sveikatos, svietimo ir pan) skiriasi i…
Nu kuo jums čia tie mano padažiukai užkliuvo? 🤭 juk dabar pusryčius neša į kambarius, privačiai, nevaikštai ten niekur ir į lėkštes nesikrauni kalnų, neini papildymų, atneša vieną porciją pusryčių o ko nesuvalgai tiesiog išmeta. Todėl ir pasiėmiau... kalbat apie blogą mentalitetą iš paskos jį dar ir pademonstruojat ☹️
Man dar labai knieti del to maisto issakyt savo nuomone. Tikrai pritariu toms, kurios sneka, jog maistas ligoninese baisus.. anksciau taip nebuvo, kai dar gamindavo paciose ligoninese.. dabar dazniausiai jau veza is kitur ir tik pasildo.. ir tai stipriai atsiliepia kokybei..
Apie subalansuota mityba net nera ka sneket..
Mane kas labiausiai sokiruoja, tai kad visur ir visada ir visiems yra kisama ta neaiski daktariska desra.. tikrai nesuprantu mados.. jau geriau duotu fermentinio surio gabaliuka ar kietai virta kiausini.. nes ta daktariska velnias zino is ko pagaminta.. nu ir siaip.. tarkim, suprantu kad biudzetas nedidelis, kad reikia kazkaip i ji sutilpti.. bet argi brangu prie to kotleto su kose idet keleta gabaliuku agurko ar kopusto ar siaip kokios "vietines" pigios darzoves? O apie saldinta arbata, tai isvis be komentaru.. va galetu ja isimti, pakeisti tiesiog vandeniu ir vietoj to idet daugiau agurko 🤦♀️🤦♀️
Sejlia parašė:
Man soniniai vandenys nuolat letai sruveno, slapimas net jei "nelaikytum" vistiek kazkokiais epizodais apstotu, arba ant wc sedint pabandytum ir sulaikytum. O ten buvo nuolat lasantis reikalas.
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai