Sunburst parašė:
Sveiki, vakar 18.35 gimė mano sūnelis, 4400 g, ir 57 cm ūgio. Mano gimdymą irgi skatino, tai nebuvo taip blogai, iš pradžių kažkokia tabletę į makštį idejo, kad kak…
Sveikinu 🥳 o tikras vyras gimė 🙂
Sunburst parašė:
Sveiki, vakar 18.35 gimė mano sūnelis, 4400 g, ir 57 cm ūgio. Mano gimdymą irgi skatino, tai nebuvo taip blogai, iš pradžių kažkokia tabletę į makštį idejo, kad kak…
Sveikinu 🥳 o tikras vyras gimė 🙂
Sunburst parašė:
Sveikinimai!didelis vyrukas gimė. Lengvo atsistatymo😉
Moliugele, geros naujienos. Smagu girdet kad viskas gerai ir jus daktare nuramino 😉 rami mama ramus ir vaikas 🙃
Moliugele333 parašė:
Na va. Buvau pas gyd. Matulionyte. Nuostabi daktare, labai aiskiai viska paaiskina, ismatavo viskas kas imanoma. Esant zemiau vidurkio, bet telpam i normas ribas. S…
O kokios procentiles? ;)
Moliugele333 parašė:
Na va. Buvau pas gyd. Matulionyte. Nuostabi daktare, labai aiskiai viska paaiskina, ismatavo viskas kas imanoma. Esant zemiau vidurkio, bet telpam i normas ribas. S…
Maniškė irgi į pabaigą vis buvo stebima dėl mažesnio svorio. Lygiai 38sav. išmatavo 2690g, atitiko ~10proc., bet Santaros tikrai atmetė VAS, viskas gerai, tik smulkesnė. Gimė 38+6 2870g.
Moliugele333 parašė:
Uh kaip smagu girdėt, kad lialiui viskas gerai 🥰 Nieko, paaugs dar pilvelyje, o paskui atsigriebs ir gimęs! Dabar Jūsų pagrindinis darbas ramiai paaugint dar pilvelį 😁 Klausykit vyro 😉
Catallea parašė:
Maniškė irgi į pabaigą vis buvo stebima dėl mažesnio svorio. Lygiai 38sav. išmatavo 2690g, atitiko ~10proc., bet Santaros tikrai atmetė VAS, viskas gerai, tik smulk…
Pas mane pirmadieni buvo 17procentiliu, kazkaip neramu 🤔
Bet snd jau skatina del GD
Catallea parašė:
Maniškė irgi į pabaigą vis buvo stebima dėl mažesnio svorio. Lygiai 38sav. išmatavo 2690g, atitiko ~10proc., bet Santaros tikrai atmetė VAS, viskas gerai, tik smulk…
Mum ir sake kad apie 10 procentiliu
Bet svarbu kad viskas yra ok, ir dabar ramiai laukti toliau
Tiek isgascio senai neturejau
Pasiskundžiau ginekologei dėl padų niežėjimo, žinoma, jis nėra labai dažnas ir varginantis, bet kai užeina, tai tikrai nervina. Padarė kepenų fermentus - AST, ALT, šarminę fosfotazę (ŠP). Padidėjęs tik ŠP. Kiti prie mažiausios normos. Nedaryti tik bilirubinai. Siunčia ginekologė į akušerijos dienos stacionarą (nors grįžusi siuntime pastebėjau į akušerinį skyrių, tai, tikiuosi, neguldys, o tik dienai apsilankysiu ten). Siunčia dėl galimos cholestazės. Kažkiek neramu, nes skaitinėjau, kad ŠP tai būna ir normaliam nėštumui padidėjęs, o va jei būtų bilirubinai sureagavę ar AST su ALT, tuomet būtų vėl kita kalba. Dabar net nežinau ko tikėtis pirmadienį, kai nuvyksiu į skyrių.
Gal kam taip buvo? Sakė ginė, kad gali pakartoti dėl visa ko tyrimus ir sulašinti vaistus arba išvis nieko nedarys. 🤷 Tai dabar gyvensiu savaitgalį nežinomybėje. 🙈
O dar ta bakteriją rado labai gausiai augančią.. 🙈 atrodo visai gerai jaučiuosi, bet va vis tiek kažkokių streso antplūdžių duoda.
Reikės kažkaip nepavėluoti į gimdymą, kad spėtų antibiotikus sulašinti.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai