Ausra 86 parašė:
Tai va butent. O kada jums pas daktare savo?
Atsakiau anksciau, bet nedarasiau klausimo, kada jums?
Ausra 86 parašė:
Tai va butent. O kada jums pas daktare savo?
Atsakiau anksciau, bet nedarasiau klausimo, kada jums?
neringullia parašė:
Sveikutes gruodzio 3d 11.01h gime mano mazoji princese CP pagalba, 4060gr ir 57cm ugis;) CP buvo planinis,tad tokius gimdymus labai gera tureti,be streso ir iskank…
Sveikinimai!
Ausra 86 parašė:
Ar yra dar kam buvo laikas gimdyti lapkričio pab.o dar nepagimdė. Kiek laiko praėjo nuo termino ir kokia savijauta?
Labas, mano terminas buvo lapkričio 30d. Vieklos nėra aktyvuos. Ketvirtadoenį naktį buvo stipresi paruošiamieji, bet daugiau nieko. Laukiu, kad bent kamštis išeitų🙏🤞
Visiem aplinkimiam pasakiau, kad bent jau savaitę galim būt ramūs, kad nerašinėtų be reikalo. Šiaip faina, kad teiraujas, nu bet užknisa kartais. Taigi pačios pranešim (jei norėsim) kada tas JAU
Kantrybės mūm! 🥰
saulegraza9 parašė:
Atsakiau anksciau, bet nedarasiau klausimo, kada jums?![]()
Man pas daktare tik gruodzio 7 tai bud jau 8 d po termino. Gal tada i stacionara skatinimui sius , bet truputi neramu
slyv parašė:
Labas, mano terminas buvo lapkričio 30d. Vieklos nėra aktyvuos. Ketvirtadoenį naktį buvo stipresi paruošiamieji, bet daugiau nieko. Laukiu, kad bent kamštis išeitų🙏…
Tai va as ir sakau kada jau bus stebukliukas tikrai nepamiršiu parasyt 😀 aš ir laukiu to kamščio kada jis išeis
Ausra 86 parašė:
Man pas daktare tik gruodzio 7 tai bud jau 8 d po termino. Gal tada i stacionara skatinimui sius , bet truputi neramu
Man tai net nepasake, ka ten darys tik daiktus sake atsivezt. O is to isgascio pamirsau ir paklaust. Idomu ar ten iskart skatina, ar iki to laukia, kol naturaliai kazkas uzsikurs
saulegraza9 parašė:
Man tai net nepasake, ka ten darys tik daiktus sake atsivezt. O is to isgascio pamirsau ir paklaust. Idomu ar ten iskart skatina, ar iki to laukia, kol naturaliai k…
Man tai dar nieko nepasakė ka darys bet manau kad sius skatinti
Sveikos. Mūsų terminas buvo 11.22, bet taip ir nepasirodė. Paguldė stebėjimui 12.01,leido dar pasirinkti datą, tai nusprendėm diena dar palikti savieigai. Tai sekančią dieną vaikščiojau laiptais pirmyn atgal, bet nk 2cm ir viskas. Sekančią dieną silpni sąrėmiai, tai paguldė gimdymui. Nuleido vandenis, bet nk, tada skatinamieji ir per 6val pagimdžiau be jokių kirpimų ar plėšimų. Mergina 3315, ūgis 51cm. Sekiau lapkritinukų grupę, bet viduje jaučiau, kad be gruodžio nk nebus 😄
Live4ever parašė:
Sveikos. Mūsų terminas buvo 11.22, bet taip ir nepasirodė. Paguldė stebėjimui 12.01,leido dar pasirinkti datą, tai nusprendėm diena dar palikti savieigai. Tai sekan…
Didziausi sveikinimai❤️
Live4ever parašė:
Sveikos. Mūsų terminas buvo 11.22, bet taip ir nepasirodė. Paguldė stebėjimui 12.01,leido dar pasirinkti datą, tai nusprendėm diena dar palikti savieigai. Tai sekan…
Sveikinu🥳🥳🥳🥳
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai